Zlatan har förändrat utseendet – helt oigenkännlig på nya bilden

04 jan, 2023, 12:00 

Zlatan Ibrahimovic visar nu upp nya looken.

Annons

Zlatan Ibrahimovic har hunnit fylla 41 år, men har inga planer på att avsluta karriären. Snart förväntas han göra comeback i Milan-tröjan med en fysik som i flera år fascinerat den svenska befolkningen.

Därför är Helena Seger så hemlig!
Därför är Helena Seger så hemlig!

Han tycks ständigt ligga i hårdträning och fotbollsstjärnan visar ofta upp den muskulösa och vältränade kroppen. Med åren har han dock lagt av sig några kilon, vilket fotbollsjournalisten Johan Larsson tror beror på hans ålder.

– Vi pratar om en ny Zlatan! Han har blivit mer “slimmad”. Det är inte riktigt samma muskelberg som tidigare. Och det här tror jag är högst medvetet. Han har ett team kring sig med specialister, som hjälper honom att skulptera den perfekta kroppen för hans rådande omständigheter, har Johan Larsson sagt till Svensk Damtidning.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger.

Zlatans frisyrer under åren

Zlatan Ibrahimovic är inte bara en begåvad fotbollsspelare, han är även en person som gillar att experimentera med olika frisyrer. De senaste åren har vi bland annat kunnat se honom i rakat hår och ”man bun”.

I somras var han framme igen och dök upp i en helt ny frisyr. Det långa håret hade bakats in i en fläta. Den längre hårpiskan hängde ledigt längs ryggen och några tyckte att Zlatan påminde om en samuraj.

Den siste samurajen, skrev en person.

Zlatans nya utseendeförändring

Nu har Zlatan varit framme igen. Under jul och nyår befann han sig i Miami för lite avkoppling. På bilder kunde man se hur han med sin nya frisyr, som bestod av fyra tajta flätor, lekte med en fotboll i vattnet.

Annons

Han visade även upp superkroppen, som under karriären blivit något av hans signum – och för Milan-supportrar är det så klart väldigt välkommet att se en vältränad Zlatan kicka boll i vattnet.

På grund av en knäoperation har Zlatan inte spelat sedan i våras. Han hoppas vara tillbaka i spel i januari och kunna hjälpa Milan i Serie A och Champions League.

Zlatan Ibrahimovic på Miami Beach
Zlatan Ibrahimovic dök upp med en helt ny frisyr när han tog ett svalkande dopp i havet.
Zlatan Ibrahimovic kickar boll på Miami Beach
Zlatan Ibrahimovic sågs kicka boll på Miami Beach.
Annons

Foto: TT/Instagram

Annons