Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Zlatan Ibrahimovic i tårar – avslöjar bråken om barnen med Helena Seger: "Hon klagar hela tiden"

22 mar, 2021, 15:02 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic har avslöjat ett bråk i hemmet som han har med Helena Seger.
Annons

Allt om Helena Seger!Brand logo
Allt om Helena Seger!

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i landslaget. I förra veckan kom beskedet att förbundskaptenen Janne Andersson valt att ta ut Zlatan i sin trupp inför matcherna mot Georgien, Kosovo och Estland.

Zlatan Ibrahimovic avslöjar bråken om barnen med Helena Seger

Zlatan och Janne hade sin första gemensamma presskonferens idag måndag. Det var en ovanligt ödmjuk 39-åringen som mötte pressen.

– Jag är bara glad att jag är här. Jag är stolt, jag kräver inget och jag vill inget. Jag vill bara bidra med något jag kan. Känner Janne att jag inte kan bidra eller göra det jag ska göra då är vi inte här, säger Zlatan.

Zlatan berättade att det är passionen för fotbollen som driver honom att fortsätta, trots hans skadebekymmer, trots hans relativt höga ålder.

– Man ska fortsätta så länge man kan med det man älskar. Fotbollen är det jag vill göra, det är det jag älskar, säger han.

Och sönerna Maximilian och Vincent verkar ha ärvt den där kärleken. Vilket partnern Helena Seger inte alltid är nöjd med.

Annons

– Jag har två där hemma, de spelar hela tiden. Hon klagar hela tiden. Hon säger: Kan du säga till dem? Jag säger: Aldrig. Jag köper hellre nya grejer än säger till dem att inte ska spela fotboll, säger Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic grät tårar under presskonferensen

Presskonferensen fick ett oväntat slut när en reporter ställde frågan om vad Zlatans söner tycker om landslagscomebacken.

– Det där var ingen bra fråga. För jag hade Vincent så här (signalerar mot bröstkorgen), som grät när jag lämnade honom, sa Zlatan och fick tårar i ögonen.

Annons