Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatan visar sanningen om relationen med Helena - bilderna säger allt

12 jul, 2023, 06:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Zlatan och Helena
Zlatan och Helena var på Coldplay. Foto: TT

Zlatan visade stolt upp sin fru på Coldplay-konserten.

Annons

Det är över en månad sedan Zlatan Ibrahimovic blev hyllad efter sitt val att lägga fotbollsskorna på hyllan. Det var på San Siro som han möttes av folkets jubel och applåder, en massa gråt och hjärtformade händer för att säga hejdå till fotbollslegendaren.

Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

Helenas tårar

Det var svårt att inte gråta, speciellt när TV bilder visade hur Zlatan och frun Helena Seger inte kunde hålla tillbaka tårarna under hyllningen.

– Jag har gråtit jättemycket och så tittade jag på mina lagkamrater och de grät. På skärmarna var det folk som grät och så kollade jag på min fru för stöd och hon grät mest av alla, sa Zlatan efteråt.

Alla undrar vad Zlatans kommer att göra under tiden efter fotbollen men det är fortfarande oklart. Det har däremot ryktats att han kommer få en roll i Milan där han avslutade sin karriär, men det är inget som ännu är bekräftat.

Annons

Han har däremot berättat i sin bok Adelina att det är sen gammalt att Helena kommer att få träda fram när han var klar med fotbollen.

Zlatan och Helenas relation får oss alla att smälta

Men dessa frågor återstår att se, men något vi vet är att paret har tagit tillvara på sommaren och lyssnat på härlig musik. Parets syntes nämligen nyligen på Coldplay konserten i San Siro arena i Milano och fansen fångade ett gulligt ögonblick mellan dem på film.

I videon kan vi se hur Zlatan fotar Helena framför publiken och ber henne hålla upp armarna. De ser riktigt kära ut Zlatan verkar vara riktigt stolt över att vara i en relation med Helena. Vilket hela världen kan se! Man smälter verkligen.

– Länge leve kungen och drottningen, skriver en i kommentarsfältet.

– Zlatan var inte där för att se Coldplay, Coldplay var där för att se Zlatan skriver en annan.

Trots att fotbollsskorna numera ligger på hyllan så verkar det som att Zlatan och Helena verkligen tar vara på tiden tillsammans och med sina barn.

Annons