Zlatans hemliga livsförändring – utan Helena Seger

Zlatans hemliga livsförändring – utan Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic har återhämtat sig från sin skada och är tillbaka med fotbollsklubben Milan i Italien – utan Helena Seger och barnen. Men under sommarens uppehåll verkar det ändå som att fotbollsstjärnan haft fullt upp...

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic är Sveriges främsta landslagsspelare genom tiderna, men hans framgångar sträcker sig långt utanför landets gränser.
Han har gjort succé i topplag som Juventus, Inter, Barcelona och Paris Saint-Germain. Numera är han bunden till AC milan fram till hösten 2022.

Men när han drog på sig en knäskada i våras hindrades han från att spela. Han missade bland annat sommarens höjdpunkt för många – EM, och han har även missat väsentliga matcher med sin fotbollsklubb.

Trots noll matcher och en svår skada verkar det ändå som att Zlatan haft fullt fokus på träning under sommaren. På nya bilder ser fotbollsproffset ut att vara i bättre form än på länge...

Zlatans livsförändring – utan Helena Seger

Nu är Zlatan äntligen tillbaka på plan, efter drygt fyra månaders uppehåll. Häromdagen publicerade han bilder från Italien, där han syns träna med Milan igen.

"Guess who's back", skriver han till bilderna.

LÄS MER: Nya bilderna bekräftar – Zlatan och Helena Seger åter isär

Men det är inte bara det faktum att han äntligen verkar vara nära en comeback som fångar ögat. På bilderna ser det ut som Zlatan dedikerat många av sommarens timmar till både styrka och motion.

– Det är helt klart en mer "slimmad" Zlatan, med en mer definierad muskulatur. För kanske sex, sju år sedan var han ett muskelberg, byggd som en kampsportare, och det vi ser nu är något annat. Musklerna är mindre, vilket innebär att han får ökad rörlighet. Det är med största sannolikhet ett medvetet drag. Med högre ålder blir man långsammare, då är det bättre att inte bära på onödig muskelmassa, säger den tidigare sportjournalisten Sebastian Mattsson.

Zlatans proffshjälp – framgångarna i karriären

Att Zlatan byggt upp en fotbollsanpassad kropp både på och utanför plan hela sitt liv säger sig självt. Men han har inte gjort det helt på egen hand. Med expertis av det bästa slaget, har han kommit att nå den höga nivå som han gjort i sin fotbollskarriär.

– Zlatan har ju ett team med specialister som hjälper honom att skulptera den perfekta kroppen efter hans förutsättningar. Den italienske fysioterapeuten Dario Fort är en av de dolda hjältarna i Zlatans karriär, han är oerhört viktig för honom, berättar Sebastian Mattsson.S

Foto: Instagram / Zlatanibrahimovic, TT

LÄS MER: Beslutet för Meghan – profilen frias efter de hårda orden

LÄS MER: Furst Albert visar sig öppet med älskarinnan – skilsmässan med Charlene sägs vara nära

LÄS MER: Camilla Läckbergs framtidsbesked med maken Simon Sköld: "Om det fungerar"