Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatans hemliga mail till kändiskvinnan – nu avslöjas relationen: "Snyggast"

06 jul, 2023, 21:25 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Zlatan
Zlatan och Zeina gick på samma gymnasium. Foto: tt

Zlatan hade självförtroende redan på gymnasiet.

Annons

Säger man namnet Zlatan så vet i princip hela världen vem man pratar om. Fotbollstalangen från Rosengård i Malmö som sedan tog över hela världen.

Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger vissteBrand logo
Zlatans stora hemlighet – inte ens Helena Seger visste

Zlatans beslut om fotbollen

Efter en lång fotbollskarriär har han spelat i flera stora lag som exempelvis, Barcelona, Ajax, Manchester United och många många fler. Man har nästan trott att han aldirg kommer till att sluta med sporten. Men för bara någon månad sedan fick han hela världen att stanna upp.

Han meddelade att han kommer att lägga fotbollsskorna på hyllan och gå i pension som fotbollsspelare. Efter beskedet kunde man se både Zlatan och fansen på läktaren fälla flera tårar.

Zlatan har tidigare sagt att han varit rädd för att sluta spela fotboll eftersom han inte vet vad som väntar på andra sidan. Det var nog även därför han höll beslutet väldigt hemligt. Inte ens hans fru Helena och deras barn hade en aning om Zlatans stora beslut.

Annons

Beslutet är inte det enda som Zlatan har hållt hemligt. Han är nämligen en väldigt privat person. Men under 2022 kom filmen "Jag är Zlatan" ut på bio, baserad på hans självbiografi, och den blev en hit.

Här fick vi en inblick i Zlatans väg till toppen och hur han kämpade på planen i Rosebgårg men även i skolan i Malmö.

Zlatans relation med kändiskvinnan

En annan känd person som delade skolgång med vår fotbollshjälte är kocken och matdrottningen Zeina Mourtada, "Zeinas Kitchen". Nu har även hon delat med sig av en liten hemlighet ingen visste om.

Zeina Mourtada
Zeina driver den kända matbloggen Zeinas Kitchen.

Zlatan och Zeina gick nämligen på samma gymnasium och tydligen brukade Zlatan skicka en del mail till Zeina under lektionerna, vilket hon delade med sig av på sin Instagram.

Annons

På bilderna kan vi se de olika mailen där Zlatan bland annat har skrivit "Du vet vem som är snyggast eller hur mer behöver jag inte säga" och "Du tror du är grym men du vet som är grym". Han verkar ha haft sitt självförtroende redan under gymnasiet. Till bilderna förklarar Zeina hur det hela gick till.

– Har jag berättat om när Zlatan och jag gick i samma gymnasium på Malmö Borgarskola? Här är gamla Mail från honom. Vi satt i datasalen som det hette då och han bad mig logga in på min mail för att han hade skickat något. Han skrek från andra sidan datasalen ”Ey Zeina du har Mail”! På något skumt sätt lyckades han hacka in sig i min inkorg när jag gick in för att läsa hans mail. Han erkände vad han höll på med och sa att jag var fett tråkig som inte hade något spännande i min inkorg, skriver Zeina om det roliga minnet.

Annons