Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Zlatans känslostorm efter tuffa tiden – stjärnans beteende fångat på bild

16 maj, 2022, 16:00 
AvSimon Holm Stålhand
Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic har haft en tuff tid bakom sig, nu har han något att glädjas åt.

Annons
Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Zlatan Ibrahimovic, 40, har en tuff tid bakom sig. För några veckor sedan nåddes han av det tragiska beskedet att hans agent och nära vän Mino Raiola avlidit, 54 år gammal.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic.

Mino var Zlatans agent sedan 2003, och dödsfallet var givetvis väldigt tufft för fotbollsspelaren. I början av maj begravdes Mino Raiola i hemstaden Monte Carlo och enligt flera franska medier var Zlatan, Helena Seger och sönerna Maximilian och Vincent på plats i Saint Charles-kyrkan under begravningen för att visa sin respekt.

Zlatans kraftfulla känsloutspel

Men livet går vidare.

Under helgen så satte sig Zlatans lag, Milan i ett väldigt bra position för att vinna ligan efter att ha besegrat Atalanta med 2–0 på ett kokande San Siro i Milano med bara en omgång kvar. Zlatan tillbringade hela matchen på bänken, men på ett äkta Zlatan-manér så snodde han rubrikerna.

Annons

Innan matchen samlades enligt rapporter över 2000 supportrar 2,5 timme innan avspark för att hylla sina hjältar.

I samband med att laget togs emot av supportrarna utanför San Siro drogs nämligen Zlatan med i stämningen som rådde utanför spelarbussen. Han försökte elda igång supportrarna genom att banka flera gånger i bussens vindruta – till supportrarnas stora glädje. Ett klipp som har fått stor spridning på sociala medier visar hur svenskens bankningar till slut orsakade en spricka i vindrutan.

Zlatan Ibrahimovics kontrakt med Milan går ut efter säsongen och det är fortfarande oklart hur svenskens framtid inom världsfotbollen ter sig.

Annons