Zlatans mångmiljon-present till sig själv på födelsedagen – se bilden här!

03 okt, 2021, 18:00 
AvIndra Nordemar

Zlatan Ibrahimovic fyller jämnt – 40 jordsnurr! Det firar han med en födelsedagspresent till sig själv värd 5,6 miljoner.

Annons
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic fyller 40 år! Tyvärr får han varken fira med familjen eller på fotbollsplan. Han är i Milano medan Helena Seger och sönerna Vincent och Maximilian är i Stockholm.

Han har dessutom skadat hälsenan och får därför inte spela under kvällens match mellan Milan och Atlanta. Fotbollsstjärnan kommer inte heller kunna delta när landslaget samlas på hemmaplan inför de kommande VM-kvalmatcherna mot Kosovo och Grekland.

Men Zlatan ser till att muntra upp sig på annat sätt – genom en födelsedagspresent till sig själv värd miljontals kronor!

Zlatans lyxbilar – värda miljontals kronor

Med tanke på Zlatans gedigna och långa fotbollskarriär är det rätt självklart att han har en förmögenhet som många bara kan drömma om. Men han har också ett väldigt dyrt intresse – sportbilar.

Genom åren har Zlatan visat upp en drös med luxuösa bilar värda flera miljoner kronor. Bland annat har en Ferrari 488 Pista värd över 3,2 miljoner, en Ferrari Enzo värd 7,5 miljoner och en Porsche Carrera GT värd drygt 2 miljoner – bara för att nämna några av miljonbilarna som står i hans garage.

Zlatan födelsedagspresent till sig själv 38-årsdagen – Ferrari Monza SP2.

Zlatans tradition – ny mångmiljonbil på födelsedagen

På senare år har Zlatan även skaffat sig en tradition – att ge sig själv en ny sportbild varje år på sin födelsedag.

Annons

När han fyllde 38 år slog han till rejält då han skaffade sig en Ferrari Monza SP2, bilen tillverkas i mindre än 500 exemplar tillsammans med SP1 modellen, och får bara köpas av trogna Ferrarikunder.

Bilen körs från 0-100km/h på 2,9 sekunder, och prislappen ligger på hisnande 18 miljoner kronor.

"Grattis på födelsedagen till Zlatan", skrev han då på Instagram och visade upp vrålåket.

I fjol, på 39-årsdagen, slog han till igen. Även då visade han upp sin nya Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition på Instagram med texten "Grattis på födelsedagen till Zlatan.

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition – 39-årspresenten.

Zlatans 40-årspresent till sig själv – guldfärgad Ferrari

Nu fyller Zlatan jämnt, 40-år runt jorden, och självfallet firar han storslaget även detta år!

Annons

Zlatan hyllades under dagen av sina lagkamrater i Milan, med dyr champagne och en gigantisk tårta prydd av en bild på hans ansikte. Men den bästa presenten gav han till sig själv, i alla fall den dyraste.

Likt tidigare år skriver han återigen "Grattis på födelsedagen till Zlatan" under en bild på en splitterny guldfärgad Ferrari! Modellen SF90 Spider är en av de absolut senaste och prislappen ligger på 5,6 miljoner kronor.

Foto: Instagram / iamzlatanibrahimovic, TT

Annons