Zlatans tuffa besked till Helena Seger – efter tiden isär

zlatan helena

TT
En återförening ser ut att vara långt borta för paret.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har fått vänja sig vid en splittrad familj. Zlatan tillbringar stora sjok tid i Italien, där han öser in mål för storklubben Milan och bor deltid i ett lyxhotell i centrala Milano. Helena och sönerna Maximilian och Vincent har under hela den här tiden varit kvar i Stockholm.

Fotbollsmässigt har Zlatan inget att klaga på. När han gjorde comeback i Milan-tröjan igår efter en kortare frånvaro kom den i form av en succé. Motståndarna Cagliari fälldes med 2-0 – och Zlatan stod för båda målen.

Men vad händer när Zlatans kontrakt med Milan går ut efter säsongen? Kommer Zlatan att leva med familjen i Stockholm på heltid – eller blir det ytterligare ett år i Italien?

Mycket pekar på att det sistnämnda ligger närmast sanningen, vilket nu bekräftas av medier i Italien.

Tidningen Tutta Mercato skriver att Zlatans blivit erbjuden kontrakt för nästa säsong, och att det kommer bli officiellt inom kort.

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovic ger besked till Helena Seger om gemensamma barnen

För Helena och familjen innebär det ännu en tid med distans då hon och sönerna bor i Stockholm medan Zlatan spelar fotboll i Milan.

Både Maximilian och Vincent har skrivits in på en privat skola på Östermalm. På presskonferensen avslöjade en tårögd Zlatan att det blir svårare och svårare att skiljas från sönerna.

Erkännandet kom efter att en reporter frågade hur Zlatans söner känner kring att pappa är tillbaka i landslaget.

– Det där var ingen bra fråga. För jag hade Vincent så här (signalerar mot bröstkorgen), som grät när jag lämnade honom, sa Zlatan och fick tårar i ögonen.

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan