Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Årets bästa julboxar – bra och enkla julklappar

26 okt, 2021, 09:59 
AvVeronica Henriksson
AvVeronica Henriksson
Årets bästa julboxar
Årets bästa julboxar 2021.
Lyxig hudvård, magnifik makeup eller något nytt för håret? Ge någon du tycker om en härlig julask med maxat beautyinnehåll. Här är årets bästa skönhetsboxar att lägga under julgranen.
Annons
Unboxing: Vi öppnar Lykos beautykalender 24K - spoilervarningBrand logo
Unboxing: Vi öppnar Lykos beautykalender 24K - spoilervarning

Jul, jul, strålande jul... och hemska julstress. Julklappar ska inhandlas, hemmet ska storstädas och maten ska förberedas. Och trots veckor av förberedelse står vi ändå där med andan i halsen. Vill du ha tips på bra julklappar som uppskattas av alla, är en julbox med härligt beautyinnehåll den perfekta gåvan i år.

Tips på julklappar 2021

Vi ger ger bästa tipsen på fina julaskar (för honom, för henne, till mamma, till pappa och under 150 kronor) att ge bort till någon du tycker om – eller att skriva upp på din önskelista.

Julboxar till henne – bästa julklapparna 2021

Syster, kompis, kollega eller svägerska – här är de bästa beauyuboxarna som garanterat kommer att gå hem. För vem vill inte ha en box maxad med härlig (och lyxig) beauty?

Julbox med smink från YSL

En prisvärd box med ett värde på 570 kronor. I boxen finns en storsäljande mascara med en borste som passar alla fransar, en kajal och ögonmakeupremover. Här kan du köpa boxen (reklamlänk).

Annons
julbox från ysl perfekt present
Klicka på bilden för att komma direkt till julboxen.

Julbox med hårvård från Davines

I Davines Heart Of Glass Kit gömmer sig tre favoriter för blondinen. Den nya serien Heart if glass tar bort oönskade, gula pigment och ger samtidigt håret fin glans, utan att kännas minsta uttorkande som silverprodukter annars kan göra. Här kan du läsa mer och köpa kitet (reklamlänk).

julkit från davines
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Julbox med handplockade favoriter från ELLE

Ge den du tycker om något riktigt fint – för kroppen, håret och såklart ansiktet! I ELLE x Glossybox har ELLEs skönhetsredaktör Carin Hellman valt ut härliga favoriter som maxar glamfaktorn till beautyrutinen. Boxen, som har ett totalt värde över 2300 kronor, finns i väldigt limiterad upplaga, så var snabb om du vill haffa ett exemplar. Kanske blir det årets julklapp till dig själv? Här kan du läsa mer och köpa boxen (reklamlänk).

Annons
elle och glossybox en fin box att ge i present
Klicka på bilden för att komma direkt till den fina boxen från ELLE x Glossybox.

Julbox med doft från Lancôme

God väldoftande jul med favoriten La vie est belle från Lancôme. La Vie Est Belle EdP Gift Box finns att köpa här (reklamlänk)!

julbox från lancome
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Julbox med sminkborstar från Flaer

Det går aldrig att ha för många sminkborstar och svenska märket Flaer har många fantastiska sminkborstar som gärna får ta en plats i verktygslådan. Här kommer du direkt till julboxen (reklamlänk).

Annons
julbox från flaer
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Julbox med hudvård från Pixi

I Pixi Box of glowing kit finns allt för den som vill att huden ska stråla! Boxen innehåller storsäljaren Glow Tonic, den djuprengörande masken Glow Mud Cleanser och peelingen Peel & Polish. Alla produkter har generösa storlekar! Här kan du köpa kite (reklamlänk)t.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Julbox med hudvård från Dr. Jart+

Istället för att lägga något fint under granen kan du hänga något fint i granen! I julboxen från Dr. Jart+ finns storsäljande favoriter inom hudvård (och härliga sos-produkter när kylan biter utanför fönstret). Här kan du läsa mer om och köpa boxen från det hyllade märket Dr. Jart+ (reklamlänk).

Annons
julbox från dr jart +
Klicka på bilden för att komma direkt till boxen från Dr. Jart +.

Julboxar till pojkvännen – bästa julklapparna 2021

Pojkvän, kusin, kompis eller någon annan i din närhet... Här är favoritboxarna för herren!

Väldoftande julbox från Hermès

Duschgel, after shave och såklart en ljuvlig parfym – i Hermès finns produkter från härliga Terre d'Hermès. Värdet på boxen är närmare 1300 kronor, men priset betydligt mer plånboksvänligt! Här hittar du all info om julboxen (reklamlänk).

julbox från hermes
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Prisvärd julbox från Rituals

Rituals erbjuder en rad olika julboxar för honom, henne och hemmet. Julboxarna kommer i flera olika dofter och i flera olika storlekar. I mellanboxen från serien The Ritual of Samurai finns fyra olika produkter för ansikte och kropp. Läs mer om boxen här (reklamlänk)!

Annons
julbox från rituals
Klicka på bilden för att komma direkt till julboxen för herren.

Genrös julbox från Giorgio Armani

I Giorgio Armanis julbox finns en generös Armani Code EdT a 50 milliliter och ett deodorantstick. Doftnoterna i parfymen är tonkabönor, bergamott, citrus och olivblommor. Klicka här för att komma direkt till julboxen (reklamlänk).

julbox från giorgio armani
Klicka på bilden för att komma direkt till julboxen från Armani.

Lyxig julbox från Hugo Boss

Hugo Boss julboxar är både generösa, snygga och har en ljuvlig doft. I boxen finns parfymen The Scent EdT (50 ml) och ett matchande deostick i samma serie. Värdet på boxen är hela tusen kronor och här kan du läsa mer om boxen (reklamlänk).

Annons
julbox från hugo boss
Klicka på bilden för att komma direkt till julboxen från Hugo Boss.

Julboxar till mamma – Bästa julklapparna 2021

Det är dags för mamma, vänninan, systern eller någon annan i din närhet att uppdatera beautyskafferiet. Här är utvalda favoriter inom alla kategorier.

Julbox med makeup från Dior

Den lilla svarta och det perfekta röda – i en av Diors julaskar finns två av sminknecessärens måsten. Här kan du läsa mer om och köpa den klassiska favoriter som passar alla (reklamlänk)!

julbox från dior
Klicka på bilden för att komma direkt till den lyxiga boxen från Dior.

Julbox med fint innehåll från Rituals

Doftstickor, handtvål, duschskum och kropsskrubb – det är bara några av alla fina och väldiftande produkter i Rituals stora julbox från serien Ayurveda. Läs allt om innehållet (som har ett värde på nästan 1000 kronor) här (reklamlänk).

Annons
stor julbox från rituals
Klicka på bilden för att komma direkt till den stora julboxen från Rituals.

Julbox med lyxig hudvård från Filorga

Filorga har flera hero-produkter som gör många beautynördar knäsvaga. En av dessa produkter är Optim-eyes, en ögonkräm som trollar bort mörka ringar, återfuktar fantastisk och minskar puff. Och det bästa av allt? Optim-eyes kommer som en full size-produkte i Filorgas julbox! Här kan du läsa mer och köpa boxen (reklamlänk).

julbox från filorga
Klicka på bilden för att komma direkt till boxen från Filorga.

Julbox med hårvård från Olaplex

Härligt hår och skinande längder – Olaplex julbox är lyx, lyx, lyx för barret! I boxen finns bästsäljarna N°3 Hair Perfector (100 ml), N°4 Bond Maintenance Shampoo (100 ml), N°5 Bond Maintenance Conditioner (100 ml) och N°7 Bonding Oil (30 ml). Klicka här för att komma direkt till den fina boxen (reklamlänk).

Annons
julbox från olaplex
Klicka på bilden för att komma direkt till julboxen från Olaplex.

Julbox med Härlig kroppsvård från The Body Shop

Go nuts med Nutty & Nourishing Shea Big Gift Set från The Body Shop. I julboxen finns fem produkter från den bästsäljande shea-serien. Shea body butter och Shea hand lotion är två favoriter på redaktionen och kommer garanterat att uppskattas av mamma eller någon annan i din närhet också. Här kan du läsa mer och köpa julboxen från The Body Shop (reklamlänk).

julbox från the body shop
Klicka på bilden för att komma direkt till julboxen.

Julbox med lyxig ansiktsvård från Estée Lauder

I Estée Lauders generösa julbox gömmer sig bland annat klassikern Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex och Micro Essence Skin Activating Treatment Lotion. Alla produkter i boxen har generösa resestorlekar och är ett perfekt tillvälle att utforska märket. Klicka här för att läsa mer om innehållet i boxen (reklamlänk).

Annons

Estée Lauder har ytterligare en julbox där det bland annat ingår en full size av Nigh Repair Synchronized Recovery Complex. Klicka här för att läsa mer om den fina boxen (reklamlänk).

julbox från estee lauder
Klicka på bilden för att komma direkt till julboxen.

Julboxar till pappa – bästa julklapparna 2021

Härlig hudvård med Clarins eller ljuvlig parfym från Dior. Vi har samlat de bästa beautyboxarna till männen i ditt liv.

Julbox med hudvård från Clarins

I Men Enerqizing Holiday Value Pack från Clarins finns bra hudvård för män i alla åldrar! Ansiktsrengöring, ansiktsgel och ögonkräm och såklart en fin necessär att förvara produkterna i. Läs mer om den fina boxen här (reklamlänk) (för NU är det dags att få männen att lämna tvål och vatten, eller hur?).

Annons
julbox från clarins
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Julbox med doft från Dior

Ingen tackar nej till Dior under julgranen. I boxen Dior Homme Gift Set finns parfymen Homme EdT som innehåller hela 100 mililiter! Dessutom finns en travel spray i snyggt läderfodral (parfymhållare att ha med på resan eller i jackfickan) och en shower gel. Med tanke på att parfymen i vanliga fall kostar lika mycket som hela boxen tillsammans är den fina julboxen ett riktigt kap! Här kan du läsa mer och köpa boxen (reklamlänk).

julbox från dior
Klicka på bilden för att komma direkt till julboxen.

Julbox för kroppen från Biotherm

I Biotherms finns julbox finns en deodorant och duschgel som gör att pappa kommer att lukta extra gott i år. (reklamlänk)Aqua Fitness Homme Holiday Set finns att köpa här (reklamlänk).

Annons
julbox från biotherm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Julboxar under 150 kronor – bästa julklapparna 2021

Julboxar är ett perfekt tillfälle att fylla på favoriter till ett bra pris, det är också ett tillfälle att upptäcka nya produkter. Här är prisvärda favoriter. Kanske julklappstips till kollegan, lärare eller någon annan du vill visa extra uppskattning i jul.

Prisvärd julbox från The Body Shop

The Body Shop kommer varje år med mängder av olika presentboxar. I Kindness & Pears Mini Gift finns en liten duschtvål, en body butter och en duschsvamp. Doften är ljuvlig! Här kan du läsa mer och köpa julboxen (reklamlänk).

liten julbox från the body shop
Klicka på bilden för att komma direkt till den fina boxen från The Body Shop.

Fin julbox från Biotherm

I Biotherms lilla (och otroligt prisvärda) julbox finns generösa prover på storsäljaren och klassikern Lait Corporel som räddar varje torr vinterhud. I julasken gömmer sig också bland annat Life Plankton Elixir serum. Klicka här för att läsa mer och komma direkt till julasken från Biotherm (reklamlänk).

Annons
liten julbox från biotherm
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Julbox med härlig handvård från Berså

I år är året vi har tvättat händerna som aldrig förr. Därför behöver tassarna lite extra kärlek. I Bersås julbox finns tre väldoftande och mjukgörande handkrämer. Här kan du läsa mer och köpa boxen från Berså (reklamlänk).

berså julbox
Klicka på bilden för att komma direkt till julboxen från Berså.

Liten julbox från L'Oréal Men Expert

Det är dags för herren att väcka ansiktet till liv med Men Expert Hydra Energetic Christmas. I julboxen finns en rengöringsgel och en återfuktande kräm C-vitamin är seriens hero-ingrediens! Klicka här för att komma direkt till produkten (reklamlänk).

Annons
julbox från loreal men expert
Klicka på bilden för att komma direkt till julboxen från L'Oréal Men Expert.

Listan uppdateras löpande fram till jul.

Årets julboxar 2021 inom skönhet

Vill du utforska alla (och det är många...) av årets julboxar? Här hittar du alla julboxar:

Annons