Starka ögonblicket på Öland fångas på bild – Silvias önskan slog in!

16 jul, 2023, 18:00 

Wow – man fullständigt smälter av denna bild!

Annons

Drottning Silvia är hela Sveriges drottning. Men hon är också så mycket mer, och hon har två roller som hon håller lite extra varmt om hjärtat. Att vara mormor och farmor.

Under Victorias firande på Öland fångar kamerorna drottningen i ett underbart ögonblick med sitt älskade barnbarn Estelle.

Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!Brand logo
Victorias val: en bröllopsklänning • Oscar & Estelle stjäl showen • Chris comeback efter frånvaron – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2023!

Drottning Silvias önskan slog in under semestern på Öland

Om det är något Silvia gärna pratar om, är det sina barnbarn. Ja, vid det här laget har hon hela åtta stycken, så det är minst sagt fullt hus när alla är samlade.

– Barnbarn är livets efterrätt som man bara kan njuta av men som man inte behöver ta hand om hela tiden, har drottningen sagt.

Annons

Det tråkiga är bara att det inte händer särskilt ofta, eftersom prinsessan Madeleines tre barn bor borta i Florida – 800 mil bort. Hon håller kontakt med dem digitalt, och åker gärna över för att tillbringa tid med Leonore, Nicolas och Adrienne. Eller ja, hennes små "popcorn" som hon kallat dem! (De är små och snabba – och överallt!)

Men nu har alla Silvias önskningar slagit in. Hela familjen är äntligen samlad på deras älskade Öland, och det finns gott om tid för bus och lek, med alla barnbarn samlade under samma tak.

Hela kungafamiljen samlad på en gräsmatta för en gruppfotografering 2021
Denna underbara bild från 2021 kommer vi sent glömma, och Silvia har alla sina barnbarn kring sig.
Annons

Charmiga bilden på prinsessan Estelle och drottning Silvia

Vi har inte sett alla åtta på bild med Silvia i år, men prinsessan Estelle och prins Oscar var ju med under hela kronprinsessans firande under fredagen.

När familjen och kungaparet kom ut ur Solliden för att hälsa på folket, fångades ett alldeles speciellt ögonblick mellan Estelle och Silvia på bild – och man kan inte låta bli att smälta.

Prinsessan Estelle och drottning Silvia skrattar med varandra
Visst blir man nyfiken?
Prins Daniel tittar på när drottning Silvia och prinsessan Estelle skojar med varandra. Drottning Silvia håller händerna på prins Oscars axlar
Barnbarn – livets efterrätt, som Silvia brukar säga!

Vad som egentligen sades lät vi aldrig få veta – men något busigt meningsutbyte skedde säkerligen mellan Estelle och hennes älskade mormor. Båda ser riktigt finurliga och roade ut!

Nu hoppas vi att Silvia får njuta rejält med alla barnbarn, speciellt med Florida-barnen innan de åker hem igen. Madeleine och Chris flytt hem till Sverige blev ju som bekant uppskjuten, till 2024.

Foto: TT

Annons