Charlotte Perrellis kaos på semestern: ”Dyr lärdom”

Kaos och cash – Charlottes misstag under familjesemestern i Marbella kostade på...

Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Att vara stressad fyrabarnsmamma kan leda till ödesdigra misstag. Charlotte Perrelli ville optimera tiden på semestern i Marbella men det blev precis tvärtom – och dyrt dessutom!

Slå på ljud

Schlagerstjärnan Charlotte Perrelli njuter av semestern i familjens lyxhus i Marbella, men allt går inte som smort – precis som de flesta av oss råkar även Charlotte ut för vardagens förtretligheter. Men lite extra irriterande är det ju onekligen när man själv är orsaken... Charlotte skriver själv på sin Instagram:

”Hade handlat färdig lunch till hela familjen för att slippa göra lunch och för att det skulle gå snabbt efter tennis- o padellektioner. Skulle bara tanka. Snabbt! Gick verkligen skitbra...”

Charlotte gjorde nämligen misstaget att tanka bensin i sin dieselbil...

”Tog den gröna slangen och tänkte, jepp det är diesel….. slängde i 8 liter och fick en kall kår….?!? Kollade en gång till och insåg att nej… diesel har svart slang. Bara att bärga bilen och hoppas att inte motorn har havererat. Jodå, jag startade den…. som man INTE ska! Det blev många sms till bärgaren….”

Charlotte Perrelli delade med sig av händelsen på instagram.

Till saken hör att även Charlottes forna svägerska och goda vän, allas vår Pernilla Wahlgren, har gjort precis samma misstag flera gånger. Men så är de ju bägge två damer med ett ett högt tempo och många järn i elden!

LÄS MER: Lasse Berghagens avslöjande om Lill-Babs ändrade allt för Malin

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet

LÄS MER: Hemma hos societetsdrottningen Grete Qviberg