Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

3 bra skönhetsprodukter Meghan inte kan vara utan

15 nov, 2021, 11:30 
Johanna Lejon
meghan markles bästa smink och hudvård
För magasinet Allure har Meghan Markle berättat om sin beauty- och makeup-rutin. Svensk Damtidnings beautyredaktör Johanna Lejon vet mer om hennes favoritprodukter.
Annons

Strålande hår, hud och naglar! Hertiginnan Meghans hudvårds- och sminkrutin är onekligen något vi inspireras av – och vill ta efter. Vi vet mer om hennes bästa produkter när det kommer till beauty!

Alltid i handväskan, Tea Tree Oil – The Body Shop

Olja är Meghan Markles supertips, berättar hon i Allure.

– Det jag inte kan leva utan är en liten flaska med tea tree-olja. Det är inte det mest glamourösa, men om du skär dig, får ett myggbett, eller vad som helst är det här mitt bästa botemedel – mot allt. Oljan är dessutom både billig och behändig. Jag har med mig den överallt, slår hon fast.

olja från the body shop
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Nagellack, Nail Polish 006 Ballet Slippers – Essie

Både vid förlovningen och vid bröllopet med prins Harry valde Meghan att ha sina naglar målade i en ljust rosa nyans. Det var, givetvis, stort hemlighetsmakeri kring hennes beautyrutin – och beautyprodukter. Men Meghans nyans på nagellack avslöjades ändå. Meghans favoritlack kommer från prisvärda Essie. Hennes älsklingsnyans går under namnet Ballet Slippers.

Annons

Essies klassiska lack Nail Polish Ballet Slippers. Klicka här för att komma direkt till produkten (reklamlänk).

nagellack från essie
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Hudkräm, Aquaphor Soothing Skin Balm – Eucerin

Meghans makeupartist Daniel Martin, mannen som låg bakom Meghans ikoniska bröllopslook, har i en intervju berättat hur han fixar den där strålande huden på sina klienter och kunder.

– När jag fixar highlighting i ett ansikte använder jag mig främst av hudvård, slår han fast.

Hans bästa produkt för det där alldeles perfekta glowet? En kräm från Eucerin – som bland annat säljs till ett snällt pris på svenska Apotek. Det är alltså inte tal om smink, det är kräm som gäller!

Daniel Martins favoritprodukt heter alltså Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm och är riktigt billig. Kolla in priset här (reklamlänk)! Det är med andra ord inte särskilt dyrt att stråla som Meghan!

Annons

Eucerins Aquaphor är perfekt för torr hud, den läker och reparerar utan att vara för fet. Detta på grund av sin lätta gelkonsistens.

– Egentligen är det smartare att använda hudvård för att skapa glow – eftersom hudvård inte täpper till porerna på samma sätt som smink, slår Daniel Martin fast.

hudkräm från eucerin
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste

Foto: TT

Annons