3 bra skönhetsprodukter Meghan inte kan vara utan

meghan markles bästa smink och hudvård

För magasinet Allure har Meghan Markle berättat om sin beauty- och makeup-rutin. Svensk Damtidnings beautyredaktör Johanna Lejon vet mer om hennes favoritprodukter.

Strålande hår, hud och naglar! Hertiginnan Meghans hudvårds- och sminkrutin är onekligen något vi inspireras av – och vill ta efter. Vi vet mer om hennes bästa produkter när det kommer till beauty!

Alltid i handväskan, Tea Tree Oil – The Body Shop

Olja är Meghan Markles supertips, berättar hon i Allure.

– Det jag inte kan leva utan är en liten flaska med tea tree-olja. Det är inte det mest glamourösa, men om du skär dig, får ett myggbett, eller vad som helst är det här mitt bästa botemedel – mot allt. Oljan är dessutom både billig och behändig. Jag har med mig den överallt, slår hon fast.

Tea Tree Oil från The Body Shop. Här kan du läsa mer om och köpa produkten (länk till Åhléns).

Nagellack, Nail Polish 006 Ballet Slippers – Essie

Både vid förlovningen och vid bröllopet med prins Harry valde Meghan att ha sina naglar målade i en ljust rosa nyans. Det var, givetvis, stort hemlighetsmakeri kring hennes beautyrutin – och beautyprodukter. Men Meghans nyans på nagellack avslöjades ändå. Meghans favoritlack kommer från prisvärda Essie. Hennes älsklingsnyans går under namnet Ballet Slippers.

Essies klassiska lack Nail Polish Ballet Slippers. Klicka här för att komma direkt till produkten (länk till Åhléns).

Hudkräm, Aquaphor Soothing Skin Balm – Eucerin

Meghans makeupartist Daniel Martin, mannen som låg bakom Meghans ikoniska bröllopslook, har i en intervju berättat hur han fixar den där strålande huden på sina klienter och kunder.

– När jag fixar highlighting i ett ansikte använder jag mig främst av hudvård, slår han fast.

Hans bästa produkt för det där alldeles perfekta glowet? En kräm från Eucerin – som bland annat säljs till ett snällt pris på svenska Apotek. Det är alltså inte tal om smink, det är kräm som gäller!

Daniel Martins favoritprodukt heter alltså Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm och är riktigt billig. Kolla in priset här (länk till Lyko)! Det är med andra ord inte särskilt dyrt att stråla som Meghan!

Eucerins Aquaphor är perfekt för torr hud, den läker och reparerar utan att vara för fet. Detta på grund av sin lätta gelkonsistens.

– Egentligen är det smartare att använda hudvård för att skapa glow – eftersom hudvård inte täpper till porerna på samma sätt som smink, slår Daniel Martin fast.

Hudkrämen Aquaphor Soothing Skin Balm från Eucerin finns att köpa här (länk till Lyko).

LÄS MER: Så doftar kungligheterna – parfymer med majestätiska doftnoter.

LÄS MER: Kungligheternas budgetfavoriter – här är skönhetsprodukterna de inte kan vara utan.

LÄS MER: Allt om keratosis pilaris – så blir du av med knottror på huden.

1:03

Efter reklamen: 5 saker om Meghan Markle som du kanske inte visste

(1:03)

Slå på ljud

Foto: TT