3 bra skönhetsprodukter Meghan inte kan vara utan

För magasinet Allure har Meghan Markle berättat om sin beauty- och makeup-rutin. Svensk Damtidnings beautyredaktör Johanna Lejon vet mer om hennes favoritprodukter.

Strålande hår, hud och naglar! Hertiginnan Meghans hudvårds- och sminkrutin är onekligen något vi inspireras av – och vill ta efter. Vi vet mer om hennes bästa produkter när det kommer till beauty!

Alltid i handväskan

Olja är Meghan Markles supertips, berättar hon i Allure.

– Det jag inte kan leva utan är en liten flaska med tea tree-olja. Det är inte det mest glamourösa, men om du skär dig, får ett myggbett, eller vad som helst är det här mitt bästa botemedel – mot allt. Oljan är dessutom både billig och behändig. Jag har med mig den överallt, slår hon fast.

Tea Tree Oil. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Nagellack

Både vid förlovningen och vid bröllopet med prins Harry valde Meghan att ha sina naglar målade i en ljust rosa nyans. Det var, givetvis, stort hemlighetsmakeri kring hennes beautyrutin – och beautyprodukter. Men Meghans nyans på nagellack avslöjades ändå. Meghans favoritlack kommer från Essie. Hennes älsklingsnyans går under namnet Ballet Slippers.

Essies klassiska lack Ballet Slippers. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Hudkrämen

Meghans makeupartist Daniel Martin, mannen som låg bakom Meghans ikoniska bröllopslook, har i en intervju hur han fixar den där strålande huden på sina klienter och kunder.

– När jag fixar highlighting i ett ansikte använder jag mig främst av hudvård, slår han fast.

Hans bästa produkt för det där alldeles perfekta glowet? En kräm från Eucerin – som säljs på svenska Apotek. Det är alltså inte tal om smink, det är kräm som gäller!

Daniel Martins favoritprodukt heter alltså Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm och är riktigt billig. Kolla in priset här! (reklamlänk från Apprl) Det är med andra ord inte särskilt dyrt att stråla som Meghan!

Eucerins Aquaphor är perfekt för torr hud, den läker och reparerar utan att vara för fet. Detta på grund av sin lätta gelkonsistens.

– Egentligen är det smartare att använda hudvård för att skapa glow – eftersom hudvård inte täpper till porerna på samma sätt som smink, slår Daniel Martin fast.

Hudkräm från Eucerin. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Apprl)

Mer mode från Svensk Damtidning:

Nya varianten av Sofias hyllade tröja

Bilderna avslöjar prinsessan Sofias favoritplagg

Här är nya varianten av Sofias hyllade tröja

Foto: TT