Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Avslöjat! Här är Kates favoritläppglans – och här köper du det

11 feb, 2021, 11:00 
Johanna Lejon
Torra läppar? Låt Kate guida dig rätt. Här är hertiginnans favoritläppglans!
Annons

Det är faktiskt rätt vanligt förekommande att våra favoritkändisar tar upp läppstiftet offentligt eller delar sina bästa beautyprodukter på Instagram.

Kronprinsessan Victorias 5 bästa outfitsBrand logo
Kronprinsessan Victorias 5 bästa outfits

Kungligheterna däremot, de är mer privata. Det är sällan vi får reda på vilket smink och vilka krämer som ligger dem närmast om hjärtat.

Meghan Markle har ju avslöjat en del av de produkter hon använder i diverse intervjuer hon gjorde innan hon blev kunglig.

Men med Kate är det svårare, hon har ju inget känt förflutet på det sättet. Och ja, just därför var det väldigt välkommet när hertiginnan av Cambridge sågs med en skönhetsprodukt i handen under Wimbledon häromåret.

Ett läppglans var det, närmare bestämt. Clarins Instant Lip Perfector (reklamlänk) i kulören Rose. Och vet ni! När prinsessan Madeleine, vår svenska sessa, sminkades för magasinet Mama så användes just detta glans.

Läppglans från Clarins. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Såhär beskrivs produkten:

”Ett läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare med en oemotståndlig doft av vanilj och kola. Ger en långvarig komfort och skyddar läpparna från fria radikaler och yttre aggressiv påfrestning; kyla, vind, värme. Praktisk transparent tub med en sponge-tip applikator.”

Mer beauty från Svensk Damtidning:

Foto: TT

Annons