Efter Victorias succé – nu hakar Madeleine på snygga modetrenden

Madeleine i rosa kostym
Prinsessan Madeleine hakar på Victorias succétrend – kostym! Nu satsar hon på en vacker rosa variant.
Annons

Just nu är prinsessan Madeleine tillbaka i Sverige (hon bor ju vanligtvis med Chris O’Neill och parets tre barn Leonore, Nicolas och Adrienne i Florida) för lanseringen av sin bok Stella Och Hemligheten. (reklamlänk via Apprl) Boken, en barnbok som handlar om lilla Stella som flyttar till Sverige från New York är en historia som tar upp svåra saker. Stellas kompis berättar exempelvis att hon blir utsatt för övergrepp.

Annons

– Det finns många barn som berättar om saker de har varit med om, men de berättar det för en kompis och där stannar det. Det är viktigt att barn förstår att de dåliga hemligheterna, de som är tunga och som man får ont i magen av, är viktiga att prata om med en vuxen man litar på, berättar prinsessan Madeleine i en ny intervju med TT.

Annons

Boken avslutas med ett material som är tänkt att fungera som diskussionsunderlag.

– Jag vill att boken ska kunna fungera som ett verktyg mellan barn och vuxna för att prata på ett naturligt sätt om svåra problem. Som förälder eller lärare kan man läsa boken för barn och ställa frågan “vad skulle du göra om det här hände dig?”.

Men, hur kommer det då sig att det blev en bok i första rummet?

– Vi skapade kampanjer och nådde många människor, men i slutet av dagen kände jag att vi inte hade nått barnen. Då föddes tanken på att skriva en barnbok, berättar prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleine i ljusrosa kostym.
Prinsessan Madeleine i ljusrosa kostym.

Prinsessan Madeleines rosa kostym – så får du stilen

När prinsessan Madeleine gjorde intervjun med TT var hon elegant klädd i tvådelad kostym. En ljust rosa variant. Hon tycks ha inspirerats av storasyster, kronprinsessan Victoria. Victoria älskar ju sina kostymer, särskilt sina rosa. Hur som helst – snyggt är det! Vill du inspireras av Madeleine och få hennes snygga rosa kostymlook kan du klicka hem produkterna nedan. De är dessutom på rea!

Rosa blazer

Rosa byxa

Matchande rosa byxa från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Siden t-shirt

Stjarnorhangen

Söta örhängen formade som stjärnor. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Foto: TT

Läs också:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

5 kommentarer till “Efter Victorias succé – nu hakar Madeleine på snygga modetrenden”

 1. ancibergfeldt skriver: 10 juni, 2019

  Madelene hakar inte på, hon vet
  Precis hur hon ska klä sig!


 2. Helene skriver: 10 juni, 2019

  Madeleine, så naturligt vacker.–Här ser man en kvinna som utstrålar en mjuk fin mognad, är trots detta lillasyster med sina nu 37 år fyllda idag. Grattis!


 3. ellinor blomquist skriver: 11 juni, 2019

  Madeleine har burit kostymer i flera år, bl den ljusblå förra pret när hon tillsammans med dotter Leonore var på Skansen. Så det är kanske Vivtoria som inspirerats av sin lillasyster?


 4. PernillaA skriver: 11 juni, 2019

  Precis som sin storasyster klär Madeleine bra i klassisk, sober stil


  1. josefin skriver: 11 juni, 2019

   till skillnad fr sin syster sa använder PM en sober klädstil. KP passar kanske i det, men använder det inte – hon föredrar storblommigt, stormönstrat, volangigt, veckat i sjok. Vi sag en hel garderob full under senaste resan.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar