Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Här är bästa skönhetsprodukterna du kan köpa på apoteket – effektiva och billiga

10 feb, 2021, 08:00 
Johanna Lejon
Det finns mängder av riktigt bra beautyprodukter på apoteken. Svensk Damtidning listar dem!
Annons

Just nu kan det vara svårt att ta sig till varuhus och gallerior. Vi gör bäst i att stanna hemma. Tur då att det finns mängder av fantastiska beautyprodukter på sitt närmaste apotek – effektiva och dessutom oerhört plånboksvänliga! Riktiga budgetkap som verkligen gör jobbet.

Så skyddar du din hud i vinterkylanBrand logo
Så skyddar du din hud i vinterkylan

Nedan listar Svensk Damtidning de bästa!

Bioderma Sensibio H2O är ett rengöringsvatten för ansiktet anpassat för känslig hud. Det tar bort makeup, även vattenfast mascara. Bioderma Sensibio H2O innehåller micellärt vatten som effektivt och skonsamt tar bort orenheter och rengör din hy grundligt, samt bevarar hudens naturliga balans.

Annons

Eucerin, Hyaluron Filler Day Cream. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Eucerin Hyaluron Filler Day Rich är en milt parfymerad dagkräm med hyaluronsyra. Innehåller solskyddsfaktor 15 och UVA-skydd. Fyllig konsistens som snabbt absorberas av huden. Reducerar djupare rynkor.

Cetaphil, Gentle Skin Cleanser. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

En mild ansiktsrengöring som är skonsam mot huden. Med en formula som lugnar huden och hjälper till att bevara hudens naturliga återfuktande ämnen. Tar effektivt bort smuts och makeup samt verkar lätt exfolierande.

Avène, Cold Cream Concentrated Hand Cream. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

En långvarigt vårdande och skyddande handkräm från Avène som återfuktar torr, narig och sprucken hud. Handkrämen vårdar händerna upp till 24 timmar efter applicering och klarar flera handtvättar. Avènes handkräm passar hela framiljen och är testad under extrem kyla (kanadensisk vinter) och mycket låga temperaturer. Lättabsorberad, len konsistens som gör händerna mjuka utan att lämna en vit hinna.

Annons

Eucerin, Aquaphor SOS Lip Care. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Ett läppbalsam som ger omedelbar vård och lindring av torra och spruckna läppar. Reparerar, skyddar och mjukgör läpparna och lämnar dem mjuka och smidiga.

En ekologisk universalkräm om kan användas på torra områden över hela kroppen. Allroundkrämen innehåller naturliga växtingredienser som ringblomma, kamomill och styvmorsviol och är lugnande, vårdande och mjukgörande. Använd på exempelvis torra armbågar och fötter eller som en handkräm för riktigt torra händer. Speciellt lämplig för torr hud och känslig hud. Naturligt parfymerad.

Annons

En ansiktsolja med en härlig blandning av naturliga oljor. Kan verka skyddande och närande, återfukta huden samt mjukgöra och ge lyster. Med anti age-egenskaper. Innehåller oljor från ängskrasse och raps, samt Q10 och vitamin E.

Eucerin, Bath & Shower Oil. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Skonsam och parfymfri dusch- och badolja med krämigt lödder som rengör och skyddar huden mot uttorkning och gör den mjuk och len. Speciellt lämplig vid torr och irriterad hud.

Mer beauty från Svensk Damtidning:

Foto: TT

Annons