Kavajen, skorna, smyckena! Allt om kronprinsessans senaste outfit

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria gör det igen! Vad? Satsar på hållbart mode – såklart! Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon vet mer om hennes outfit.
Annons

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs mer här

Onsdagen den 13 februari besökte kronprinsessan Polar­forskningssekretariatet i Stockholm. Kronprinsessan togs emot av Katarina Gårdfeldt, professor vid Polarforsknings­sekretariatet och fick sedan information om vilka expertområden sekretariatet har och vilka uppdrag som pågår just nu. Kronprinsessan fick även en presentation av nuläget inom polarforskningen.

Kronprinsessans engagemang för FNs globala hållbarhetsmål

Polarforskning spelar en viktig roll för kunskap kring bland annat klimatutveckling och miljöfrågor. Forskningen utförs i och handlar främst om polar­områdena Arktis och Antarktis, men även de subpolara områdena och svenska fjällvärlden är av stort intresse för forskarna. Besöket är ett led i kronprinsessans engagemang inom arbetet med FNs globala hållbarhetsmål.

Annons
Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan i kavaj från Hunky Dory och boots från Gianvito Rossi.

Det bar kronprinsessan

Kronprinsessan Victoria satsade, dagen till ära, på hållbart mode. Kavajen, från Hunky Dory (reklamlänk via Apprl) , har flera år på nacken. Klicka här (reklamlänk via Apprl) om du vill kolla in den exakta kavajen som Victoria bär – men i en annan kulör. Hon matchade den med en höghalsad vit blus, tighta byxor och höga boots från Gianvito Rossi (reklamlänk via Apprl) . Örhängena kommer från Kreuger Jewellery.

Vill du klicka hem en liknande outfit som kronprinsessan bär? Kolla nedan!

Kavaj från Hunky Dory

Vit blus med hög hals

Vit sidenblus med hög hals. Från & Other Stories. Läs mer och köp här.  (reklamlänk via Apprl)

Byxor i svart från Filippa K

Boots från Gianvito Rossi

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

Kommentarer till “Kavajen, skorna, smyckena! Allt om kronprinsessans senaste outfit”

  1. Anna skriver: 15 februari, 2019

    Kronprinsessan har på uppdrag under dagtid på senare tid varit professionellt klädd i kavaj och byxor, mera som en kompetent affärskvinna, medan hon tidigare ibland visade sig i kortärmat och barbent som om hon vore någon sorts artist/filmstjärna (den looken kan hennes stylist behålla för sig själv). Om hon vill ha högklackat på vintern passar det bra med boots eller stövlar med klack i stället för att trampa i snön med pumps.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar