Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Estelle fyller 9 år! Gör precis som kronprinsessan Victoria

23 feb, 2021, 10:58 
Josefin Grunér
Estelle fyller 9 år! Det firar hovet med att lägga ut flera nya bilder på prinsessan. Och det är tydligt att hon tar efter kronprinsessan Victoria, ser ni hur?
Annons

Idag, tisdagen den 23 februari, fyller prinsessan Estelle 9 år! Dagen till ära har hovet släppt flera nya bilder på prinsessan. Fotona är tagna inifrån Haga slott och med sig på bilderna har den nyblivna 9-åringen även lillebror prins Oscar, 4, och familjens hund Rio.

Valet: Prinsessan Estelle gör som prinsessan Victoria

Prinsessans likhet med mamma kronprinsessan Victoria är nog slående för alla. Och tittar man noga kan man även upptäcka en annan detalj. Trots sin unga ålder har Estelle nämligen lärt sig att posera precis lika vant för kameran som Victoria – och faktiskt till och med på samma plats.

Prinsessan Estelle står på samma plats som mamma Victoria brukar stå!

För officiella bilder ses kronprinsessan nämligen stående på exakt samma plats. Något Svensk dam har berättat om tidigare. Närmare bestämt vid den hisnande långa rumsfilen med fönster åt Brunnsviken. Pardörr efter pardörr efter pardörr står öppen bakom henne. Kanske är det ett medvetet beslut att inte visa upp för mycket av det privata hemmet?

Annons

Prinsessan Estelles födelsedagsstil

Det syns på Estelles stil att hon inte längre är ett litet barn. Prinsessan går numera i tvåan på Campus Manilla på Djurgården i Stockholm. Till sin födelsedag har hon på sig en söt blus med hög krage i vitt, svarta ballerinaskor och en rutig kjol från Bonpoint. Ett märke vi sett prinsessan Estelle i flera gånger.

Också prins Oscar är propert klädd i skjorta, rutig pullover och chinos. Nedan hittar du alla kläder för att fixa syskonens stil!

Liknande blus från Bonpoint. Läs mer och köp här.

Kjolen från Bonpoint. Läs mer och köp här.

Annons

Rutig tröja från Chloé. Läs mer och köp här.

Annons

Skjorta från Bonpoint. Läs mer och köp här.

5 underbara ögonblick med Estelle!Brand logo
5 underbara ögonblick med Estelle!

Foto: Kate Gabor Kungliga Hovstaterna

Annons