Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Rosa är vårens finaste färg – klicka hem snyggaste plaggen

14 feb, 2019, 08:00 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria i rosa kavaj
Gör som kronprinsessan Victoria och satsa på rosa. Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon guidar dig till de absolut snyggaste rosa plaggen i butik just nu.
Annons

I höstas valde kronprinsessan att bära en rosa kostym från svenska märket Rodejer. (reklamlänk) Det är inte första gången hon har på sig kläder från just Rodebjer. Både hon, och prinsessan Sofia, har satsat på Rodebjers design många gånger.

Och nog får man säga att kronprinsessan har fingret i luften! På ELLE-galan häromveckan korades Carin Rodebjer, som ju ligger bakom Rodebjer, till Årets designer 2019.

”Det är kreativt, inbjudande och uttrycksfullt. Hon har skapat ett makalöst modeuniversum som inspirerar till en lika stilsäker vardag som fest. Alltid med samma imponerande värme och tydliga vision”, löd motiveringen.

Kronprinsessan Victorias rosa kostym – från Årets designer

Själv sa Carin såhär om att återigen tilldelas priset – det är nämligen fjärde gången hon vinner.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Mitt jobb handlar alltid bara om min senaste kollektion. Det går aldrig att luta sig tillbaka och känna att man är klar – utmaningen pågår konstant. Branschen är komplex och man måste vara i framkant hela tiden.

Annons

I samband med prisutdelningen slog Carin Rodebjer även fast vilket som är det viktigaste budskapet med hennes kreationer.

– Lyssna på dig själv och lev ditt liv med nyfikenhet på dig själv och din omvärld. Kunskap och utveckling kan komma i de mest oanade situationer. Kläder kan visa dig själv och andra vart du är på väg och det skapar möjligheter i sig!

Kronprinsessans rosa kostym (klicka hem den här!) (reklamlänk)är inte bara aktuell eftersom den är skapad av en prisad designer. Den är också i en helrätt färg för våren.

Victoria i rosa kostym
Kronprinsessan Victoria i rosa kostym från svenska Rodebjer.

Snyggaste rosa plaggen i butik just nu

Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har inspirerats av kronprinsessans snygga kostym i rosa! (reklamlänk) Här listar vi därför de snyggaste rosa plaggen i butik just nu!

Annons
Rosa blazer från Arket
Rosa byxa

Matchande rosa byxa från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Kashmirtröja

Kashmirtröja i nyansen frosty pink. Från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Rosa kofta från Arket

Mjuk och varm cardigan från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Blus från Filippa K
Finstickad tröja

Finstickad tröja i merinoull från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Rosa kappa
Rosa jeans
Annons
Rosa klänning

Wrapklänning från Residus. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: TT

Annons