Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så snyggt stylar kronprinsessan Victoria den klassiska skjortan

03 feb, 2019, 12:00 
AvJohanna Lejon
Victoria i blå skjorta
Den klassiska vita skjortan går aldrig ur tiden. Inspireras av kronprinsessan Victoria och styla plagget precis som hon!
Annons

Sedan 2010 är kronprinsessan Victoria beskyddare av Stockholms Stadsmission. Som ett led i detta beskyddarskap besökte kronprinsessan, och prins Daniel, under förra veckan Stadsmissionen för att tala med, och möta, familjer som öppnat upp sina hem för ensamkommande ungdomar.

Victoria i vit skjorta
Kronprinsessan Victoria på Stockholms Stadsmission i januari 2019.

Under besöket fick kronprinsessparet information om fadderhemsprojektet som syftar till att hitta boende till ungdomar i asylprocess som fyllt 18 år och som går på gymnasiet. De personer och familjer som väljer att vara fadderhem får stöd av Stockholms Stadsmission i form av kurser och nätverk med andra i samma situation.

Annons

Victoria i vit skjorta och svart jacka

Under besöket på Stockholms Stadsmission var kronprinsessan Victoria snyggt klädd i en svart, mjuk, jacka i kort modell samt en vit klassisk skjorta. Ser ni förresten hur olika kronprinsessan stylar den vita skjortan och den blå skjortan? Den vita bär hon sträckt och struken, med ärmen nere, instoppad, knäppt i halsen och med en jacka på. Den blå bär hon betydligt mer avspänt. Ärmen är upprullad och skjortan uppknäppt i halsen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Inspireras av kronprinsessans vita skjort-outfit genom att klicka hem denna supersnygga vita variant (reklamlänk)och denna underbart mysiga svarta jacka! (reklamlänk)

Inspireras av kronprinsessans outfits

Låt dig inspireras av kronprinsessan Victorias outfits ovan! Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon har plockat ut två varianter. Den första är lite ledigare och den andra är mer dressad.

Blå skjorta från Arket

Blå skjorta från Arket. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Jeans från Filippa K

Mjuka, lite croppade, jeans från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Stan Smiths från Adidas

Klassiska Stan Smith-sneakers från Adidas. Sådan här har faktiskt kronprinsessan i sin kungliga garderob. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Ett likadant armband som Victoria. Från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Annons
Vit skjorta

Vit skjorta i silke från & Other Stories. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Svart kort blazer

Kort svart blazer. Från Filippa K. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

Svart kostymbyxa
Annons
Svarta loafers
Örhängen från Sophie by Sophie

Silverörhängen från Sophie by Sophie. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Läs mer:

Foto: Raphael Stecksén, Sara Friberg/Kungahuset.se

Annons