Senaste bilderna på Chris O'Neill i Miami väcker reaktioner: "Det är synd om honom"

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Chris O'Neill och hans uppenbarelse i Florida har lett till hårda ord och reaktioner.

Slå på ljud

Chris O'Neill är en privat man som gärna skyr glamour och fest. Trots att han är gift med en prinsessa vill 46-åringen hålla en låg profil.

Nya bilderna på Chris O'Neill väcker reaktioner

Han är inte någon som klär upp sig och villigt poserar framför tidningarnas fotografer. Tvärtom – han avskyr medieuppvaktningen som kommer med att vara kär i prinsessan Madeleine.

– Allt hon gör, och i förlängningen allt jag gör, kommer att synas och nagelfaras, och det innebär att min frihet inskränks i viss mån. Jag kan tycka att det är obekvämt om jag springer in i en butik för att köpa en burk cola iklädd mysbyxor och någon börjar filma mig. Men man vänjer sig. Jag har ingen önskan att uppnå någon form av kändisskap, och har heller inga som helst fördelar av det i mitt yrke, sa Chris i sin långa intervju med magasinet King.

Och kanske är det just mysbyxorna som bränts fast på svenska folkets näthinnor. Enligt KANTOR SIFO:s undersökning har vår befolkning nämligen ganska låga tankar om Chris klädstil.

"Det är inte rättvist mot Chris O'Neill"

Vi ställde frågan: vem av kungafamiljens manliga medlemmar klär sig bäst? Prins Carl Philip vann överlägset med 25 procent av svaren, prins Daniel kom tvåa på tretton procent och kungen trea med sju procent.

Chris O'Neill

Ingen kul läsning för Chris O'Neill.

Chris är tvärsist på futtiga en procent. Svensk Damtidnings modeexpert Josefin Grunér känner för den gode herr O'Neill.

– Chris har ju en lite mer avslappnad stil än kungen, Daniel och Carl Philip. På bilder från Miami ser vi honom ibland skönt klädd i piké och shorts, medan vi kanske oftast ser prins Daniel i kostym, till exempel. Men utöver det faktum att Miami helt enkelt är varmare än Sverige får man också ta i beaktande att Chris inte har någon prinstitel. Han har därmed inga officiella uppdrag på samma sätt. Därför är det lite synd om honom när hans stil jämförs med Daniel, det blir helt rättvist, Daniel är ju gift med Sveriges blivande drottning, säger Josefin.

LÄS MER: Chris försvinner allt mer från Madeleine

LÄS MER: Madeleines uppdrag efter Silvias olycka

LÄS MER: Madeleines hemliga klubbar i USA – använder kodnamn

LÄS MER: Alla tecknen: Prinsessan Madeleine flyttar hem till Sverige