Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

3 Hagasessor väljer bort festen – endast Christina hyllar Silvia

18 dec, 2018, 11:40 
Margareta
Prinsessan Christina anlände till Oscarsteatern med Tord Magnuson. Men hennes systrar saknades.
Annons

Drottning Silvia hyllas så att takkronorna vinglar när hon nu i veckan fyller 75 år. Det hela drog igång tidigare under dagen då över 500 personer samlades för att hylla drottningen av Sverige. Men endast en av hennes fyra svägerskor fanns på plats under denna första stora fest. Nämligen prinsessan Christina. Hon anlände som vanligt med maken Tord Magnuson.

Kungens systrar prinsessan Birgitta, prinsessan Margareta och prinsessan Désirée lyste med sin frånvaro. Att Birgitta skulle missa festligheten hade hon redan innan bekräftat. Hon bor ju som bekant på Mallorca och flyger sällan hem till Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Nej, tyvärr kan jag inte det. Jag fick inbjudan så sent och det är så nära in på jul och då ska jag till München och fira med barnen, berättar Birgitta för Svensk Damtidning.

Det är sällan numera som vi ser de älskade Hagasessorna. Prinsessan Margaretha och prinsessan Désirée vill sällan synas i det kungliga strålkastarljuset och under de senaste åren har varken de eller prinsessan Birgitta närvarat under de kungliga dopen.

Prinsessan Christina var den enda Hagasessan på plats.
Prinsessan Christina var den enda Hagasessan på plats.

Dottern representerar

Men på något vis finns familjerna representerade där i bänkraderna på Oscarsteatern. Prinsessan Désirées dotter Helene Silfverschiöld med fästman Fredrik är nämligen på plats!

drottning silvia 75 år

Läs mer

Foto IBL

Annons