Avslöjandet om Carl Philips och Sofias hund Siri – privata bilden visar

Avslöjandet om Carl Philips och Sofias hund Siri – privata bilden visar

Prinsparets hund Siri har lyst med sin frånvaro i månader. Nu avslöjar en ny bild sanningen.

Tillbakablick: Carl Philips rörande ord efter bröllopet med Sofia!
2:01

Efter reklamen: Tillbakablick: Carl Philips rörande ord efter bröllopet med Sofia!

(2:01)

Slå på ljud

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia skaffade sin lilla borderterrier Siri redan innan deras tre söner kom till världen. Hon har därför blivit en självklar familjemedlem och en stor del av barnens uppväxt.

Men det har visat sig att hon inte är den enklaste hunden att tygla, hon har nämligen varit på äventyr på egen hand flera gånger. Och nu har Siri inte synts till på länge, vilket är något oroväckande. Men nyligen dök det upp en bild på Carl Phillip där det går att ana en "vovvig"-detalj.

Prinsparets älskade hund Siri – försvunnen flera gånger

Siri är en stor del av prinsparets vardag. Trots att de har fullt upp med busarna Alexander, Gabriel och Julian får även Siri följa med på familjeutflykter.

Men med tanke på hennes rymningshistorier är hundburen ofta nära till hands. För ett par år sedan var hon nämligen borta i flera timmar innan polisen lyckligtvis fann henne.

”Siri var omtöcknad och trött efter sina okända upptåg under dagen. Kollegan från turlag 7 fick bära Siri ut till polisbussen, där hon snabbt somnade i hennes trygga famn. Väl hemma möttes patrullen av husse och matte som varit mycket oroliga. Detta byttes snabbt mot lättnad och glädje. Vi finns till för prinsar och prinsessor också” skrev Norrmalmspolisen på Instagram i samband med händelsen.

Och i fjol var hon återigen ute på rymningsfärd men även då hittades hon välbehållen – man får väl kalla det turen i oturen helt enkelt.

Bilden på Carl Philip avslöjar sanningen om Siri

Men under flera månader har Siri inte synts till. Däremot har den välkända hundburen dykt upp upp på en bild med Carl Philip.

Det var när Estelle fyllde 10 år häromveckan och det firades med familjekalas på Haga som Carl Philip anlände till slottet i sin bil, och i baksätet gick det då att skymta Siris bur.

Frågan är bara om Siri faktiskt satt i hundburen, förhoppningsvis är det i alla fall en indikation på att allt står rätt till med deras fyrbenta vän!

Prins Carl Philip på väg till Estelles 10-årsfirande – med Siris hundbur i bakgrunden.

Foto: TT

LÄS MER: Madeleines ex-pojkväns nya liv – efter dramatiska uppbrottet

LÄS MER: Ny bild! Sofia och Carl Philip visar upp prins Julian – och alla häpnar

LÄS MER: Hemligt papper avslöjar – hårda orden till Carl Philip innan Sofias födelsedag