Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Avslöjar krisen! Meghan om den svåra prövningen efter bröllopet – testade Harry

02 nov, 2022, 06:10 
Meghan om den svåra prövningen kort efter bröllopet – testade prins Harry
Foto: TT

Nu kommer det fram att prövningen inte var helt lätt för Meghan!

Annons
Här gör Meghan Markle & Harry comeback – efter MegxitBrand logo
Här gör Meghan Markle & Harry comeback – efter Megxit

Meghan Markle och prins Harry har på flera sätt mött på hinder i sin kärleksresa.

Det är nog få som har missat att Meghan och Harry tog beslutet att medverka i en exklusiv intervju med Oprah under 2020. En intervju som skulle komma att förändra precis allt.

Tog distans från kungliga sammanhang

Efter intervjun där upplevelser om rasism och dålig behandling av Meghan Markle och sonen Archie kom upp vändes allting upp och ner.

Harry och Meghan tog distans från det kungliga livet och relationer inom familjen blev ansträngda. De bor numera i Los Angeles, USA, tillsammans med sina två barn, Lilibet och Archie.

Sedan Meghan startade sin egna podcast har vi fått reda på mer om hennes resa i det kungliga förhållandet. Nu berättar hon allt om hur hon upplevde processen att få brittiska medborgarskapet efter giftermål med prinsen.

Berättar att prövningen var ansträngande

För att få medborgarskap i Storbrittannien var Meghan, som är uppväxt i USA , gå igenom ett medborgarskap–quiz, något som hon inte upplevde som allt för lätt:

Annons

"Det där medborgarskap–provet är så svårt! Jag pluggade inför det och kommer ihåg att jag frågade Harry om han visste svaret på flera frågor. Det är inte frågor folk kan svaret på.", sa Meghan i sin podcast Archetypes.

"Life in the U.K" testet är ett 45 minuter långt prov med 24 frågor om brittiska värderingar och traditioner. Testet är obligatoriskt för att få medborgarskap i landet.

Ja, det står alltså klart att hon upplevde provet svårt! En gäst i podcasten passade på att skämta till det lite extra med Meghan som tog skämtet med goda ro:

— Är du säker på att de inte gjorde det svårare för dig?

— Tror du?!, utbrast Meghan.

Foto: TT

Annons