Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bakslaget för Meghan och Harry - kritiseras hårt efter bilderna

07 dec, 2022, 07:55 
Meghan Markle, Prins Harry

Chockbeskedet! Meghan och Harry är ännu en gång i ropet efter de omtalade bilderna.

Annons
Brittiske hovexperten om Meghan och Harrys beslut: "Oansvarigt"Brand logo
Brittiske hovexperten om Meghan och Harrys beslut: "Oansvarigt"

Meghan Markle och prins Harry har varit med om ett par minst sagt turbulenta månader – eller år...

Under deras besök i England i anknytning till drottning Elizabeths död fick de utstå flera rykten om att ha utnyttjat tillfället till att spela in material till dokumentärserien som har premiär på Netflix i dagarna.

Fick radera inspelningsmaterialet

Flera rykten spreds om att Meghan skulle ha haft kroppsburen inspelningsutrustning och det har senare kommit fram att inspelningsteamet försökte spela in på plats under England-vistelsen. Brittiska hovet förbjöd sedan produktionsbolaget från att ta med bilder och inspelningar från besöket i parets dokumentärserie.

Det har nu kommit fram att man valt att använda helt annat material som inte alls har med det nya inspelningsprojektet att göra.

Annons

Bland annat har man valt att ta med inspelningar från en Harry Potter premiär. Nu kritiseras produktionen för missvisande material, det skriver The sun.

Inspelningsmaterialet är ifrån andra produktioner

Det har framkommit att allt inte riktigt är som det ska vad gäller inspelningsmaterialet för parets kommande dokumentär. Enligt BBC ska flera delar av dokumentären vara inspelad för flera år sedan. I alla fall de klipp som får vara en del av trailern.

Minst tre klipp från trailern till parets dokumentär ska ha spelats in i ett helt annat syfte än för den omtalade dokumentären.

En av klippen som syns i den första trailern till dokumentären ska ha spelats in fem år innan paret träffades på en Harry Potter-premiär. Bilderna av paparazzis är alltså inte filmat i anknytning till någon ny händelse.

Det andra klippet som sägs vara missvisande är inspelat under en rättsutredning för en före detta modell, det skriver bland annat brittiska Metro.

Annons

Det tredje klippet ska även det vara missvisande. Det tycks verka som att reportrar och fotografer vill se en skymt av paret, men i själva verket är det Donald Trumps advokat Michael Cohen, det skriver The daily mail.

Samtliga tre klipp visar paparazzi och press på något sätt. Något som ger en mycket dramatisk stämning i dokumentärens trailers.

Meghan och Harry har varit tungt bevakade

Tidningen Cosmopolitan vill understryka att Meghan och Harry har varit tungt bevakade av flera medier. De menar dock att användandet av inspelningarna är något vilseledande eftersom att de inte är filmade runt paret.

Foto: TT

Annons