Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Prins Harry helt oigenkännlig – nya bilderna efter krisen

Prins Harry helt oigenkännlig – nya bilderna efter krisen

Foto: Tt

Prins Harry befinner sig i stormens öga – och fångas nu på bild helt oigenkännlig.

Meghans förbjudna beteende avslöjat – bilderna visar
0:28

Efter reklamen: Meghans förbjudna beteende avslöjat – bilderna visar

(0:28)

Slå på ljud

Nu är det inte lång tid kvar tills det brittiska kungahuset riskeras att skakas om i grunden. Prins Harry släpper sin omtalade självbiografi Spare, och i ungefär samma vända kommer dokumentärserien Harry & Meghan strömmas ut.

Det råder alltså bråda dagar för alla inblandade – men Harry verkar inte ta särskilt hårt på det. Nu syns han på helt nya bilder, och är omöjlig att känna igen.

St Edwards kronan plötsligt borta – bara månader före Charles kröning

Prins Harry utklädd

Ja, samtidigt som kung Charles och kungahuset oroar sig för vad Harry och Meghan kommer dra upp till ytan fortsätter livet för prinsen i Santa Barbara. Harry syntes nämligen i ett videoklipp, utklädd till superhjälte.

Närmare bestämt, Spindelmannen. Men Harry var inte påväg till maskerad, utan det fanns en fin tanke bakom det hela. Det var välgörenhetsorganisationen Scottys Little Soldiers som fick en videohälsning från prinsen, lagom till deras julfirande.

Temat var hjältar och skurkar, så man kan lugnt säga att prins Harry hade läst rummet rätt. Han inleder klippet helt gömd bakom Spindelmannen-masken, för att sedan avslöja sin identitet.

Prins Harry utklädd till Spindelmannen
NIPI
Prins Harry tar av sig Spindelmannen-masken
NIPI
Prins Harry avslöjar att han döljer sig bakom Spindelmannen-masken
NIPI

Men klippet var inte bara roligt, det fanns ett fint syfte bakom det hela.

Meghans förbjudna beteende på Buckingham Palace – fångas på bild: "Grovt brott"

Känslosamma orden till barnen

Organisationen har som syfte att stötta unga som förlorat en nära i Storbritanniens försvarsmakt. Prins Harry har ju själv varit med i armen i hela tio år.

Han delade några stöttande ord för barnen att titta på under julfirandet, och det är svårt att inte bli berörd av prinsens hälsning.

"Julen är en tid då vi saknar våra nära och kära väldigt, väldigt mycket. Och det är okej. Men samtidigt kan det vara möjligt att känna skuld för att man har roligt utan våra föräldrar", säger Harry i klippet.

"Men jag är här för att försäkra dig om att våra föräldrar alltid vill att vi ska ha roligt, okej? Så känn dig inte skyldig. Du får ha den bästa tiden någonsin, särskilt med Scotty's Little Soldiers-gemenskapen. Så gå ut, ha det bäst och god jul."

Ämnet ligger självklart Harry extra varmt om hjärtat, eftersom han själv förlorade sin mamma prinsessan Diana när han var bara 12 år gammal.

Foto: TT