Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghans förbjudna beteende på Buckingham Palace – fångas på bild: "Grovt brott"

05 dec, 2022, 07:00 
Meghan Markle och prins Harry

Nu kommer det fram nya uppgifter om Meghan Markle och prins Harrys beteende på slottet – och det kan till och med vara brottsligt.

Annons
Meghans förbjudna beteende avslöjat – bilderna visarBrand logo
Meghans förbjudna beteende avslöjat – bilderna visar

Hela det brittiska kungahuset håller andan inför prins Harry och Meghan Markles dokumentärserie som strax har premiär på streamingjätten Netflix.

När trailern släpptes trappades spänningen upp – Meghan och Harry bjuder in oss till rum i det brittiska kungahuset vi inte sett förut, bokstavligt talat.

Meghan Markle i tårar

Att den nya dokumentärserien skulle vara transparent och avslöjande tvivlade nog ingen på. Men bara i trailern som släpptes för allmänheten i veckan var det stormigt. Meghan brister ut i tårar, samtidigt som prins Harry ser uppgiven ut i bakgrunden.

Och prinsen gör det tydligt:

– Ingen vet vad som har hänt bakom fasaden, säger Harry i trailern.

Meghan Markle och Prins Harry fotar sig själva i ett fotobås i svartvitt, bilder från deras kommande dokumentärserie Harry & Meghan
I serien kommer vi komma Meghan och Harry nära inpå privatlivet.

Detta är förstås ingen rolig historia för kung Charles, som enligt källor till Mirror kallat in prins William till krismöte på slottet för att kolla igenom alla avsnitt – och kunna bemöta alla anklagelser som kan tänkas riktas mot monarkin.

Annons

Bilderna visar Meghan och Harrys regelbrott

Trots idoga försök att stoppa dokumentären så kommer den alltså strax vara ute för alla att se. Harry och Meghan har dock inte kunnat ta sig förbi alla förbud. När drottning Elizabeth avled och hertigparet befann sig i England var det skarpt förbud, de får inte använda filmer därifrån.

Men det är visst inte det enda förbud som satts, denna gång lyckades dock Meghan och Harry komma undan – tills nu. I en av scenerna i trailern ser vi nämligen paret promenera i vad som ser ut att vara Buckingham Palace.

Det råder inget filmförbud där, men man måste få tillåtelse av drottningen, skriver Mirror. Klippet på Meghan och Harry ska ha spelats in 2020, och de hade inte bett Elizabeth om lov för att få ta med sig en fotograf in i Buckingham Palace.

Drottning Elizabeth
Elizabeth ska inte ha fått en begäran om filmtillåtelse – och således inte heller godkänt den.

– Att en fotograf befann sig i slottet är ett grovt brott mot alla regler, säger en källa till The Telegraph, skriver Expressen.

Expressen skriver även att det ska ha väckts protester mot bilderna från hovpersonal redan för två år sedan, när de togs.

Foto: TT

Annons