Beslutet för Estelle väcker reaktioner – skapar skriverier utomlands

02 feb, 2023, 11:00 
Prinsessan Estelle
Nu har pappa Daniel tagit ett beslut – inkluderar nu även dottern prinsessan Estelle.
Annons

Prinsessan Estelle och hennes familjemedlemmar kronprinsessan Victoria, prins Daniel och lillbror prins Oscar älskar att vara aktiva.

Det är familjens absoluta favoritsätt att spendera tiden tillsammans – vare sig det handlar om att åka skidor eller umgås ute i naturen.

Ingrid Alexandras oväntade ord om Estelle
Ingrid Alexandras oväntade ord om Estelle

Familjen ser till att få in fritidsaktiviteter trotsa att schemat ibland blir tajt – föräldrarna är trots allt arbetande kungligheter med många åtaganden...

Morgonen efter intensivt Nobelfirande kanske skulle kräva en sovmorgon och sen start på dagen – men så tänkte inte prins Daniel...

Recept.se Nyhetsbrev

Prins Daniel tog fadersrollen på allvar när han hade lovat prinsessan Estelle en rolig padelmatch under söndagen. Det var bara att pallra sig till hallen efter en händelserik fredag och lördag.

Annons

De spelade enligt källor till Svensk damtidning padel tillsammans med en tränare och ska båda ha sett oerhört pigga och alerta ut.

Skoj!

Prinsessan Estelle blir omskriven i grannlandet

Det är inte så underligt att Estelle och pappa Daniel nu blir omskrivna för ännu ett initiativ för att uppmuntra rörelse.

"Vi hoppar för barn och unga!" säger prins Daniel och ler.

När organisationen Generation Pep släpper en ny instagramvideo för att uppmuntra till barns ökade rörelseglädje medverkar prinsessan och hennes pappa, det skriver danska Billed Bladet.

På videon kan vi se far och dotter som gör jumping jacks i en snötäckt miljö. Daniel och Estelle verkar mycket positivt inställda till utmaningen och skrattar mycket i videon.

De är inte ensamma om att stå bakom nya rörelseutmaningen. Även andra kända svenska profiler som Mårten Nylén, Sarah Sjöström, Per Kasperi, Jiloan Hamad, Annika Sjöö, Patrik Widell medverkar i initiativet.

Foto: TT

Annons