Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden avslöjar relationen mellan Chris och Carl Philip – beteendet vi inte sett förut

16 jul, 2021, 11:00 
Ellen Myrgård Lindén
Chris O'Neills relation med prins Carl Philip

Det är många kära återseenden som pågår på Solliden just nu. Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är i Sverige tillsammans efter två år i Florida och nya bilder från Victoriadagen berättar mer om Chris relation till sin svåger, prins Carl Philip.

Annons
Estelle får feeling – börjar dansa till ”Hey Mickey”!Brand logo
Estelle får feeling – börjar dansa till ”Hey Mickey”!

Värmjebölja, kusinmys och musikglädje. Det har varit några intensiva familjedagar på Solliden. I tisdags tjuvstartade kungafamiljen Victoria-firandet med en Carola-konsert vid Kaffetorpet, på slottets ägor. Och prinsessan Estelle rockade loss till "Mickey" och schlagerdrottningen själv sjöng "Happy birthday" till kronprinsessan.

Morgonen efter var familjen uppe med tuppen för att sjunga för Victoria och på kvällen väntade en helkväll i Borgholms slottsruin – med fler musikframträdanden och många skratt. Två familjemedlemmar som hade det lite extra roligt tillsammans den här aftonen var Chris O'Neill och prins Carl Philip. En duo som sällan hamnar på bild tillsammans under officiella uppdrag. Men precis innan konserten skulle börja fångades deras relation på bild.

Bilden på Chris och Carl Philip – aldrig sett dem på det sättet

Chris och Carl Philip såg ut att ha riktigt trevligt tillsammans och skojade med varandra samtidigt som de anlände till ruinen. Prins Carl Philip har ju ett väldigt tätt band med Daniel, vilket inte är så konstigt eftersom de träffar varandra regelbundet. Men alla kanske inte känner till vilken nära kontakt prinsen även har med sin syster i Florida – och hennes familj.

prins carl philip chris o'neill Victoriadagen 2021
Carl Philip måste ha sagt någonting riktigt roligt till Chris!

Det var ju faktiskt så att kronprinsessan Victoria började arbeta i kungens tjänst betydligt tidigare än Carl Philip och Madeleine. Och medan hon blev undervisad i kunglig historia fick de yngre syskonen vända sig till varandra. De skapade ett band som är tydligt än i dag och som har gjort att Carl Philip och Chris har lärt känna varandra väl, trots att de till vardags skiljer 800 mil mellan dem.

Foto: TT

Annons