Bilden på Beatrice och Eugenie som får alla att undra

prinsessan beatrice prinsessan eugenie

Den kungliga kvällen i London har gett ringar på vattnet. Systrarna Beatrice och Eugenie fångades på bild under sin dubbeldate med Jack Brooksbank och Edoardo Mapelli Mozzi. Och bilden väcker en del frågor.

Att prinsessan Beatrice har en nära relation till sin svåger Jack Brooksbank och Eugenie till Edoardo Mapelli Mozzi har vi förstått sedan länge. Men den nya bilden, från parens dubbeldate häromveckan, har ändå fått britterna att undra. Bilden föreställer Beatrice pojkvän Edoardo som promenerar på gatan – mellan de kungliga systrarna. Han håller sin kära Beatrice i handen och vid första anblick ser det ut som en helt vanlig utekväll.

Prinsessorna på dubbeldate med sina män

Men tittar man en extra gång ser man att Edoardo även håller prinsessan Eugenie i handen. Och det är den lilla detaljen som har fått en del britter att höja på ögonbrynet. Eugenies man Jack går före resten av sällskapet och är inte med i bilden.

prinsessan beatrice prinsessan eugenie

Edoardo har visserligen funnits i den kungliga kulissen i många år. Hans pappa, miljardären Christopher Shale, är en gammal vän till prins Andrew och Sarah Ferguson. Men trots det är det många som har reagerat över Edoardos kroppsspråk, och den fysiska kontakten med svägerskan Eugenie, som visar sig på nya bilden.

Förlovning nära för Beatrice och Edoardo

Sedan är det ju ingen hemlighet att Eduardo måste tänka sig för på ett helt annat sätt än Jack Brooksbank. Han och Beatrice är ju inte förlovade medan Eugenie och Jack har fått drottningens och hela Englands välsignelse i samband med bröllopet.

Frågan varför Edoardo höll handen med båda prinsessorna förblir obesvarad. Och handlar det bara om att en nära relation till hela York-familjen tycker britterna att han borde ner gesterna en aning. Åtminstone tills han, officiellt, blir en del av familjen – i samband med bröllop. Det sägs ju dock att han och Beatrice är sambor så en kunglig förlovning kanske inte ligger så långt fram i den ändå.

Foto: TT