Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilden på Madeleine har justerats – här är beviset

16 nov, 2023, 07:00 

Här blir det så tydligt!

Annons

Prinsessan Madeleine i guldklänning och Chris O'Neill i finkostymen – det var vad många vaknade till under onsdagsmorgonen.

Madeleine publicerade ett härligt bildspel på sin Instagram, direkt från Washington DC – men bilden har förändrats.

Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!Brand logo
Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!

Prinsessan Madeleine hyllas efter nya bilden

Madeleine och Chris kan ju inte närvara vid Nobelfirandet i Sverige i år, utan hyllade pristagarna på en middag anordnad av svenska ambassaden i New York.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med svenska ambassadören Urban Ahlin i New York

Den guldiga filmstjärneklänningen var signerad Talbot Runhof och Madeleines look hyllas till skyarna på sociala medier:

Annons

"Hon är en gyllene gudinna. Älskar draperingen och den svulstiga baksidan av den här klänningen. Det är enkelt men ändå så elegant. Prinsessan Madeleine är alltid vacker och den här gången är inget undantag."

Hon delade med sig av tre bilder från kvällen, men tittar man noga ser man att bilderna har redigerats. Det blir ännu tydligare när man jämför med de bilder som kungahuset själva lade ut.

Beviset: Madeleine har redigerat bilden på Instagram

På kungahusets officiella Instagram-konto publicerar man fotot från Madeleine och Chris härliga kväll, men den ser lite annorlunda ut.

Annons

Madeleine har nämligen lagt på ett filter för att få en lite annan känsla över bilden! Den lägger ett varmare sken över fotot, och gör verkligen att hennes guld-look skiner ännu starkare. Så snyggt!

Och visst är det underbart när Madeleine delar med sig av såna här glimtar från tvärs över Atlanten. Att kungafamiljen tar till sociala medier för att nå ut till folket är faktiskt en genomtänkt strategi:

– De kan också ha en mer direkt kommunikation och interaktion med sina mest trogna ”fans” och följare. De framstår som mer generösa som delar med sig av sina liv och vi kan som följare uppleva en större grad av delaktighet. Det senare gör också de stärker sin ställning som företrädare för Sverige och medborgarna, säger Eva Ossiansson, ekonomie doktor vid Göteborgs universitet till Svensk Dam.

Foto: TT/Instagram

Annons