Bilden på prinsessan Adrienne som alla pratar om!

Bilden på prinsessan Adrienne som alla pratar om!

Prinsessan Madeleines yngsta dotter Adrienne charmade alla på prins Julians dop – och här är bilden som blivit en snackis.

4 detaljer från prins Julians dop som du har missat!
Slå på ljud

Hon är treåringen med det fina leendet och kungafamiljens absolut lockigaste hår. Men annars är Florida-prinsessan Adrienne kanske det av kungaparets barnbarn som vi känner minst.

LÄS MER: Drottning Silvias mormorslycka: Återförenad med barnbarnen

Fast det har det blivit ändring på nu! När kusinen Julian döptes på Drottningholm bjöd prinsessan Madeleines yngsta dotter först på en liten show på grusplanen framför slottet, med sitt svengelska gosedjur The Kaninen i den ena handen och ett rosa trollspö i den andra:

Prinsessan Adrienne viftar med trollspöet.

MEGA/TT

Och sedan fick vi se resultatet av hennes starka vilja: Prinsessan Adriennes pyttesmå naglar lyste som små solar, målade med illgult nagellack. I alla fall några av dem.

Förmodligen var det hon själv eller något av syskonen som hade gått loss med lacket. Och förmodligen är prinsessan Madeleine en skönt avspänd kunglig mamma som låter sina barn vara sig själva.

Men om Madeleine nu hade tänkt sig att ta bort det där nagellacket innan hennes dotter klev ut i det kungliga strålkastarljuset, så gick prinsessan Adrienne segrande ur den striden.

Prinsessan Adrienne och det gula nagellacket som blivit en snackis.

Shutterstock/TT

Prins Oscars låtsastatuering

Kungliga barn är ju precis som alla andra. Och det är verkligen inte första gången som vi får se det.

Förra hösten var det låtsastatueringar som gällde bland kidsen på prins Oscars föris och han fick alla att le när han hängde med mamma på jobbet – med en mycket cool gnuggis på armen.

Prins Oscar och hans låtsastatuering.

Foto: Sara Friberg, Kungl. Hovstaterna

Prinsessan Estelles AIK-naglar

Och prinsessan Estelle, som har en pappa som är inbiten AIK:are, fick hela detta lag att göra vågen när hon vinkade från slottsbalkongen på morfar kungens födelsedag 2018 – i vad som såg ut som varannan nagel målad gul och varannan svart.

Även om hovet bestämt sa att det var mörkblått.

Prinsessan Estelle med sina AIK-naglar.

Karin Törnblom/TT

LÄS MER: Nya bilden på prinsessan Adrienne – i Estelles gamla klänning!

LÄS MER: Prins Oscar Oscar visar sin låtsastatuering

LÄS MER: Drottning Silvia om barnbarnen: ”De är som popcorn!”

Foto: TT, Sara Friberg/Kungliga Hovstaterna.