Bilderna avslöjar! Starka slitningen mellan Madeleine och Chris

Bilderna avslöjar! Starka slitningen mellan Madeleine och Chris

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill håller en låg profil i Florida. Men nya bilder ger en inblick i deras privatliv.
Chris hemliga liv innan Madeleine!
Slå på ljud

I år har prinsessan Madeleine och Chris O’Neill varit gifta i sju år. Ni minns säkert den 8 juni 2013 – dagen då det svenska folkets tro på kärleken fick förnyad livskraft. Sedan dess har det tillkommit tre tillskott till familjen och allt vad det medför i form av småbarnsjäkt.

På de senaste bilderna ifrån Chris och Madeleines liv från Florida fick vi se en tillvaro långt ifrån kunglig glamour. Makarna satt på en fiskrestaurang med tre energiknippen till barn och hade fullt sjå med att få till en ordnad lunch. Chris beställde in en öl och Madeleine kollade mobilen.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill – bilderna visar slitning

Chris och Madeleine och de tre prinsessbarnen i coronasäkrade Florida.

Svensk Dams reporter Ellen Myrgård Lindén har följt Madeleine och Chris som par sedan början. Hon ser mycket matnyttigt att hämta i de nya bilderna på makarna O’Neill.

– De är som vilka småbarnsföräldrar som helst. Här kan man se att de prioriterar barnen framför allt. När de är hemma i Stockholm, och syns i kungliga sammanhang, då är de betydligt mer formella i sin framtoning, säger Ellen.

För Chris och Madeleine har coronakrisen medfört en helt ny typ av samvaro. I Florida har länge hårda karantänregler gällt för samtliga invånare. Familjer har levt ännu tajtare tillsammans.

LÄS MER: Hemligheten om Ewa Westling

Terapeutens varning

Det kan låta trevligt med ännu mer umgänge – men det för inte bara gott med sig. I Sverige har andelen skilsmässoansökningar ökat kraftigt under coronaperioden,

– Kriser är oftast stressframkallande händelser och det är klart att det får en påverkan på människor som vi har nära, har psykologen Anna Bennich sagt till TV4.

– Vi är inte vana vid att leva ovanpå varandra, dygnet runt.

I Madeleines fall har krisen framför allt lett till att hon skurits av från familjen och vännerna i Sverige. Hon kunde varken dyka upp på Victoriadagen för att fira storasysters födelsedag eller finnas där när vännerna Andrea Brodin och Cedric Notz gifte sig. Hon fick ingen traditionsenlig sommar på Öland eller någon chans att klä upp sig i galaklänning på Nobelfesten. 2020 har helt enkelt varit ett prövande år för vårt yngsta kungabarn.

LÄS MER: Drottning Silvias bror har flyttat in på Drottningholm