Bilderna avslöjar: Victorias fina hyllning till mamma Silvia!

09 maj, 2022, 17:00 

Kronprinsessan Victoria var tydlig med sin fina hyllning till sin mor, drottning Silvia.

Annons
12 galaklänningar vi glömt att drottning Silvia burit!
12 galaklänningar vi glömt att drottning Silvia burit!

Ända sedan drottning Silvia blev en del av det svenska kungahuset på 1970-talet har hon setts som en kunglig stilikon.

Både på stora galor och mer avslappnade tillställningar imponerar Silvia med sina klädval, och är en stor inspiration för många.

Inte minst hennes egen dotter, kronprinsessan Victoria. Förra veckan gjorde vår vackra tronarvinge en tydlig hyllning till sin mamma.

Bilderna avslöjar: Victorias fina hyllning till mamma Silvia!

Recept.se Nyhetsbrev

En sak som har varit genomgående i Silvias garderob under alla år, är det faktum att drottningen älskar att klä sig i helvitt.

Ända sedan vi såg henne på Kommunförbundets mottagning på Stadshuset inför bröllopet med kungen 1976, till idag, har det varit tydligt att drottningen älskar just den helvita looken.

Annons
Silvia Sommerlath (t.h.) samtalar med en kvinna under Kommunförbundets mottagning på Stadshuset inför kungabröllopet 1976.
Första gången vi såg Silvia i vad som skulle komma att bli hennes signaturlook, under Kommunförbundets mottagning på Stadshuset inför kungabröllopet 1976.

Därför var det tydligt att Victoria, under torsdagskvällens fest i Stadshuset, verkligen ville hylla sin mamma genom sitt väl uttänkta klädval.

Kronprinsessan bar nämligen en helvit kostym, med en vit silkesblus under. Både elegant och stilrent!

Fr v SOK:s Peter Reinebo, drottning Silvia, kung Carl Gustaf, kronprinsessan Victoria och SOK:s Mats Årjes anländer till Stockholms stadshus där Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) arrangerar fest för de olympiska trupperna från Tokyo och Peking.
Victorias fina stil-hyllning till Silvia!

Festen, som även kungen och drottningen deltog i, arrangerades av Sveriges Olympiska Kommitté för att hylla de olympiska trupperna från Tokyo och Peking.

Annons

Victoria strålade som vanligt, precis som sin mor!

Annons