Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna på Oscar – väcker uppmärksamhet utomlands

02 mar, 2022, 17:30 

Lille prins Oscar har blivit en snackis utomlands!

Annons
Hur mycket vet du om prins Oscar?Brand logo
Hur mycket vet du om prins Oscar?

Idag är ingen vanlig dag för det är prins Oscars födelsedag, hurra hurra hurra!

Ja, hela sex år gammal blir kronprinsessan Victorias och prins Daniels son idag. Det firades givetvis enligt tradition med tårta och presenter på sängen imorse.

Dessutom delar kronprinsessparet alltid en bild på sina barn på deras födelsedagar! I år var det Victoria själv som tagit den bedårande bilden på Oscar som leker i snön.

Bilderna på Oscar – väcker uppmärksamhet utomlands

Oscar grattas inte bara här i Sverige. Den fina födelsedagsbilden har även uppmärksammats i utländsk media, där man passar på att belysa prinsens födelsedag.

På den brittiska sajten Hello Magazine tillägnar man en hel artikel åt Oscar, där man visar flera bilder på både honom och prinsessan Estelle, från Oscars dop 2016 till nutid.

Annons

En sak som alla dessa sajter har gemensamt är att de lagt märke till en och samma detalj hos Oscar – nämligen hur otroligt söt han är!

Prins Oscar, hertig av Skåne

Oscar föddes 2 mars 2016, och är Victorias och Daniels andra barn. Hans fullständiga namn är Oscar Carl Olof, och hans titel är hertig av Skåne.

Prinsen döptes den 27 maj 2016 i Slottskyrkan på Kungliga slottet i Stockholm.

Så firas prins Oscar på födelsedagen

Förra veckan fyllde storasyster Estelle tio år, vilket firades på Haga med både kungen och drottningen, samt prins Carl Philips och prinsessan Sofias familj.

Man kan tänka sig att Oscar firas på ett liknande sätt idag!

Annons