Victorias Alla Hjärtans Dags-mys med prins Oscar

18 feb, 2022, 11:00 
Kronprinsessan Victoria och prins Oscar
Alla Hjärtans Dag firas alltid lite extra i kronprinsessfamiljen – det är sen gammalt!
Annons
Året med kungafamiljen 2021
Året med kungafamiljen 2021

Prins Daniel teamade ihop sig med Estelle och gav sig ut i Stockholmsvimlet.

Estelle fick gå på restaurang efter skolan och sken som en liten sol. Och det öppnade upp för kronprinsessan Victoria, som därmed fick lite egentid med sin femåring prins Oscar.

Prins Oscar och prinsessan Estelle
Prins Oscar och prinsessan Estelle.

Det blev ytterligare ett kungligt Alla Hjärtans Dags-mys på tu man hand. Och alla mammor och pappor kan nog instämma i att sådana stunder är guld värda.

Frågar du Hagabarnen så är det nog dessutom den ultimata lyxen att få göra sådana där vanliga spontana saker med mamma eller pappa – eftersom detta är en familj som lever under så speciella förhållanden.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Allting i deras vardag måste planeras så noga, med livvakter och annat. Då blir det inte helt lätt att vara spontan, eftersom det är ett helt projekt att ge sig ut på stan.

”Tre kungligheter i samma bild. En söt, en snäll och en fantastico! Happy alla hjärtans” skrev Stockholmskrogen Icanders i Moodgallerian och la ut bilden på prins Daniel och prinsessan Estelle.

Men nu fick både prins Oscar och prinsessan Estelle fira Alla Hjärtans med mamma och pappa, och det blev säkert lite extra festligt även hemma på Haga framåt kvällen.

Prins Oscar: Stora förändringen som väntar i höst

Både prinsessan Estelle och prins Oscar kan dessutom börja räkna ner: Hon fyller tio år på onsdag, och för Oscar är det bara tolv dagar kvar tills han fyller sex år.

Det betyder att han börjar nollan i höst, och att han därmed lämnar förskolan bakom sig.

Och plötsligt har Victoria och Daniel två skolbarn i familjen.

Kronprinsessan Victoria, prins Oscar och hunden Rio
Oscar – lillprinsen som snart fyller sex år.
Annons

Foto: TT, Kate Gabor/Kungliga Hovstaterna.

Annons