Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna som påverkar Madeleine - ingenting går som planerat

24 maj, 2023, 16:00 
AvFelicia Plåt
Prinsessan Madeleine
Prinsessan flyttar till Sverige i augusti. Foto: TT

Allt har inte gått som Madeleine tänkte sig.

Annons

Tidigare i år avslöjade hovet i ett pressmeddelande att prinsessan Madeleine och Chris flyttar hem till Sverige efter flera år i USA. Och det var flera som blev överlyckliga över att prinsessan kommer hem igen. Inte minst kungen och drottningen som har saknat både sin dotter och sina barnbarn.

Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”

Enligt hovet går flyttlasset i augusti vilket är perfekt till skolstart.

– De ser fram emot den här flytten och att barnen ska vara bosatta i Sverige med allt vad det innebär, har hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare sagt till Svensk Damtidning.

Men allt har inte riktigt gått som Madeleine har tänkt sig. Vägen har inte varit spikrak då de har stött på flera hinder på vägen.

Kunde inte gå på den stora festen

Madeleine skulle nämligen vara hemma redan i maj. Detta på grund av att hon planerade en stor Childhood-fest på Gröna Lund den 6 maj. Tillsammans med sina väninnor Louise "Lussan" Gottlieb, Katarina "Katti" von Horn och Lovisa "Lovis" de Geer planerade de festen som startskottet i drottningens 80-årsfirande.

Silvia och Victoria
Silvia och Victoria fick gå utan Madeleine på Childhood-festen.

Alla såg fram emot Madeleines hemkomst men plötligt på förmiddagen av den stora festdagen fick alla det tråkiga beskedet. Madeleine kommer inte. Anledningen var att hennes äldsta dotter Leonore hade brutit armen och behövde opereras. Så det blev ingen fest för Madeleine då hon ville stå vid sin dotters sida.

Annons

Blir påmind

Och under gårdagen var det Polarprisgalan som hela kungafamiljen deltog på. Madeleine har varit med under bland anat 2014, 2017 och 2018 men har under de senaste åren missat den festliga galan på grund av att hon bott i USA. Och även detta året missar hon galan vilket säkert påminner henne om att det inte riktigt gått som planerat med hemfärden.

Men efter alla om och men så kommer prinsessfamiljen hem till nationaldagen den 6 juni, vilket svensk dam kunde avslöja under förra veckan. Och Madeleine kommer kunna fira både nationaldagen och sin 41-åriga födelsedag hemma bland nära och kära.

Annons