Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna visar – Meghan Markle har tagit av sig ringen

21 aug, 2023, 14:00 

Är detta slutet för prins Harry och Meghan Markle?

Annons

Prins Harry och Meghan Markle har varit i ropet de senaste åren. Efter sortin från det brittiska kungahuset har rubrikerna avlöst varandra, med kontroversiella intervjuer och dokumentärer om tiden i det brittiska kungahuset.

Det här är Meghan MarkleBrand logo
Det här är Meghan Markle

Senaste tiden har det dock varit parets relation som varit i fokus. Det har bland annat ryktats om en stor splittring mellan paret och att äktenskapet är på väg mot sitt slut.

Paul Burrell, som jobbade som Dianas butler i över tio år, sa nyligen i en intervju att han tror att Harry enbart stannar kvar i förhållandet för barnen Archies och Lilibets skull.

Annons

– Jag tror att han vill sitta kvar i förarsättet och se sina barn växa upp. Skulle han lämna förhållandet nu skulle han förlora sina barn, eftersom hon skulle behålla dem i Amerika och han skulle inte få träffa dem, sa Paul Burrell.

Prins Harry och Meghan Markle
Senaste tiden har det ryktats om en stor splittring mellan prins Harry och Meghan Markle.

Meghan Markle syns utan ring

Ryktet har heller inte stillats av de senaste bilderna på Meghan Markle, där hon ses utan den förlovningsring som Harry gav henne när han gick ned på knä och ställde den modiga frågan om giftemål 2017.

Annons

Harry designade själv den förlovningsring som Meghan burit de senaste åren. Ringen består av två diamanter som tillhört prinsessan Diana och en stor diamant från Botswana.

Och det var den här dyrbara klenoden som fattades på Meghans finger när hon nyligen fångades på bild under en lunch med ett par vänner. I stället bar hon en betydligt enklare guldring på fingret.

Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry inspekterar Meghan Markles förlovningsring.

Dykt upp utan ring flera gånger

Men att det skulle vara någon skilsmässa i luften stämmer inte. En källa uppger för tidningen PageSix att ringen är inne på lagning och att det är därför som Meghan just nu bär en annan ring.

Det är heller inte första gången som Meghan syns utan sin vigselring. Ifjol uppmärksammade Daily Mail att hon valt bort ringen vid två tillfällen på kort tid: bland annat på galafesten Ms. Foundation 2023 i New York.

Varför hon då valde bort vigselringen är oklart. Däremot verkar det inte ha handlat om en spricka i äktenskapet, då hon dök upp till galafesten hand i hand med Harry och såg ut att njuta av tillställningen.

Foto: TT

Annons