Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bisarra varningen till Chris O’Neill utomlands – måste se upp

11 apr, 2024, 08:00 
Här är orden till Chris O'Neill i utländsk press.
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är den stora kungliga snackisen just nu – och givetvis är det den stundande flytten hem till Sverige som ligger i fokus.

Ja, planerna är mystiska, och frågorna är många kring husförsäljningen och flytten.

Men nu har norsk press tagit saken i egna händer – och sökt svar hos Anne-Marie Østersø, som menar att hon är synsk.

Avslöjar: Madeleine & Chris har hittat köpare till lyxhuset! • Victoria och familjens hemliga semester – lämnat landet • Trista beskedet om kung Haralds hälsa – 3 kungliga snackisar från vecka 14!Brand logo
Avslöjar: Madeleine & Chris har hittat köpare till lyxhuset! • Victoria och familjens hemliga semester – lämnat landet • Trista beskedet om kung Haralds hälsa – 3 kungliga snackisar från vecka 14!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills vändor med huset

Efter att flytten skjutits upp på obestämd tid, kunde Svensk Damtidning avslöja att paret efter mycket om och men hittat en köpare till lyxvillan i Pinecrest.

Den lades ut för första gången tidigt i fjol, men plockades ned under sommaren samtidigt som hovet lät meddela att flytten skjutits upp. Husförsäljningen var dock inte anledningen bakom att flytten pausats.

Annons

Det dröjde ett par månader och i november annonserades huset igen med en kraftigt sänkt prislapp på 3,8 miljoner kronor. Och nu, efter ytterligare en prissänkning, har Madeleine och Chris hittat en köpare – och det är bara detaljer kvar innan affären är klar.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Snart kan det bli Sverige för Madeleine och Chris!Pontus Höök / TT

Varningen till Chris O'Neill i utlandet

I norska Se och Hör skickar den – enligt henne själv –synske Anne-Marie Østersø nu en varning till Chris i framtiden. Hon har spått kungligheter och norska kändisar å tidningens räkning, däribland Madeleine och Chris.

Annons

Och ska man tro henne behöver Chris hålla uppsikt, och säger att han måste tänka "två gånger":

– Mot slutet av året kan han agera på något han senare ångrar, så det är viktigt att han rådgör med andra innan han skriver på några kontrakt. Christopher bär med sig en del energier som kan göra honom rotlös, och det kan vara svårt för honom att faktiskt känna sig hemma var han än bor. Jag vet att det med tiden kommer att förändras, så att han också kan finna ro.

Om man ska tro på det Østersø får man välja själv – horoskop är ju inte något för alla.

Foto: TT

Annons