Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carl Philip utan Sofia i 48 dagar – nya bilden visar sanningen

12 apr, 2024, 16:00 
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har inte fastnat på bild tillsammans på snart två månader. Men nu dyker de plötsligt upp – och bilden talar sitt tydliga språk.
Annons
Sanningen bakom prinsessan Sofias mystiska frånvaroBrand logo
Sanningen bakom prinsessan Sofias mystiska frånvaro

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip är hårt arbetande medlemmar av kungafamiljen, ändå kan de gå lång tid mellan gångerna vi ser dem.

Ja, hovet har förklarat för Svensk Damtidning att särskilt Sofia har flera åtaganden bakom kulisserna som inte når allmänhetens ögon, och så har varit fallet den senaste tiden.

Ja, faktum är att Sofia och Carl Philip inte fastnat på en bild tillsammans på 48 dagar – men plötsligt händer det, och bilderna talar sitt tydliga språk.

Annons

Bilden på prinsparet visar sanningen

Prinsparet har två intensiva dagar i bagaget då de varit i Bryssel och besökt Europaparlamentet med prinsparets stiftelse.

Här har Sofia och Carl Philip presenterat sina hjärtefrågor för The Intergroup on Childrens Rights, och detta var ett besök som dokumenterades på bild.

De första bilderna på Sofia och Carl Philip på ett ganska bra tag, och först verkade det som att vi inte ens skulle få se de på bild ihop. såg det ut så här:

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia i Bryssel
Prinsparet i Bryssel – men först fick vi inte se makarna med varandra. Foto:Instagram/prinsparet

Men i sista sekund publicerade prinsparet ändå en efterlängtad bild på de tillsammans och det går inte att förneka – Sofia och Carl Philip är så bra ute på fältet tillsammans!

Annons
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tar en selfie
Första bilden på Sofia och Carl Philip ihop på månader. De är så bra ute på fältet! Foto:Instagram/prinsparet

Prinsparet är i en unik position att inte bara vara man och hustru utan också kolleger, och tillskillnad från andra kungliga par är de också kända för att våga visa öppna kärleksgester på sina uppdrag. Så här såg det till exempel ut under Polarpriset i fjol:

Prins Carl Philip håller en hand på prinsessan Sofias ländrygg
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia är inte rädda för att visa sin kärlek! Foto:TT

Prinsparets intensiva vecka

Sofias och Carl Philips jobbvecka är inte över. I dag, fredag, ska de delta på UD-föredragningen inför det finska statsbesöket som ska äga rum den 23-24 april.

Annons

Här får prinsparet sällskap av samtliga vuxna medlemmar i kungafamiljen förutom prinsessan Madeleine och Chris, som bor i USA fram tills flytten senare i år.

Carl Philip har även styrelsemöte i prins Gustafs Adolfs och prinsessan Sibyllas minnesfond under dagen, men sedan kan prinsparet ta välförtjänt helg.

Foto: TT, Instagram

Annons