Carolas tabbe under mötet med kungafamiljen: "Inte fint"

Carolas tabbe under mötet med kungafamiljen: "Inte fint"

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska förhålla sig kring en kunglighet...

Victorias chock • Daniels & Oscars urgulliga detalj • Plötsliga spexet – 3 hetaste snackisarna från Victoriadagen!
1:11

Efter reklamen: Victorias chock • Daniels & Oscars urgulliga detalj • Plötsliga spexet – 3 hetaste snackisarna från Victoriadagen!

(1:11)

Slå på ljud

Kronprinsessan Victorias födelsedag har ännu en gång firats med pompa och ståt på Öland! Veckan börjar lida mot sitt slut, men om man får gissa är födelsedagsbarnet väldigt nöjd med hur hon uppmärksammades.

Under åren har en mängd olika artister uppträtt på Solliden sessions, som är kungens storsatsning under Victoriadagarna, och har visat sig vara mycket omtyckt. Bland annat artisten Carola, som nu öppnar upp om en lite miss...

Julians premiär

Det var sommaren 2021 som Carola hade äran att uppträda för en sprudlande kungafamilj, dagen innan Victorias 44-årsdag. På plats var dessutom minstingen prins Julian i barnvagn, bara tre månader gammal!

Familjen var som sagt på strålande humör, och det är inte svårt att förstå varför. De befann ju sig på sitt älskade Öland, mitt i sommaren under bar himmel – och semestern runt hörnet.

Vem har till exempel glömt klippet när Estelle diggar med till Carolas Hey Mickey? För den som vill fräscha upp minnet finns klippet att se här.

Här gömde sig en pytteliten prins Julian!

Karin Törnblom/TT

Sofia och Carl Philips romantiska sommarkväll – kärleksögonblicken fångades på bild!

Stod barfota

Nu när ännu en Victoriavecka är förbi, passade Carola på att minnas tillbaka till fjolårets sommarkväll på Öland – och delade med sig av några roliga detaljer!

Carola bar en riktigt spexig klänning, en rosa fluffig prinsessdröm! Eller ska vi kanske säga drottningdröm? Carola berättar nämligen att det var Silvias favorit, och att hon gav klänningen smeknamnet "Pinky"!

Foto: Skärmdump, Carolaofficiell/Instagram

Dessutom visar Carola upp en aningen dråplig situation som ägde rum efter uppträdandet när hon fick sig en pratstund med kungligheterna.

"Kanske inte fint att stå barfota framför hela kungafamiljen men jag kom inte in i mina scenskor efter att jag tog av mig dem på scen!! Årets varmaste dag – och årets högsta högklackade skor..."

Foto: Skärmdump, Carolaofficiell/Instagram

Som tur ser kungafamiljen inte särskilt upprörda ut, speciellt inte prinsessan Estelle som har ett brett leende på läpparna!

Foto: TT/Skärmdump, Carolaofficiell/Instagram