Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se prinsessan Estelle rocka loss till Carola!

13 jul, 2021, 20:40 
AvIndra Nordemar
På tisdagen var Carola Häggkvist den som uppträdde på Sollidenscenen.

På tisdagen samlades stora delar av kungafamiljen för att se Carola inta Sollidenscenen. Men den som verkade ha absolut roligast var prinsessan Estelle – se henne rocka loss till låten "Hey Mickey" här!

Annons
Estelle får feeling – börjar dansa till ”Hey Mickey”!Brand logo
Estelle får feeling – börjar dansa till ”Hey Mickey”!

Victoriadagarna är i full gång och i morgon den 14 juli är det den stora dagen – kronprinsessan Victoria fyller 44 år! Och som varje år är det en av de största höjdpunkterna på Solliden på Öland, där kungafamiljen spenderar varje sommar.

Men det stoppar inte kungligheterna från att börja firandet redan nu.

Nästan hela kungafamiljen på plats på Solliden Sessions

Denna sommar arrangerar kungen konserter på Sollidenscenen intill deras sommarresidens. Och i kväll var det dags för en av Sveriges största artister, Carola, att underhålla kungafamiljen – plus resterande 500 i publiken.

Den som inledde sommarens konserter var Peter Jöback, därefter var det Lena Philipssons tur. Även då har kungligheterna synts till, men då har det också varit flera som har saknats.

På plats i kväll kunde vi bland annat se kungen, drottningen, kronprinsessan Victoria, prins Daniel och deras dotter Estelle, samt prins Carl Philip och prinsessan Sofia med deras senaste tillskot i familjen – prins Julian.

Kungafamiljen på plats för att se Carola uppträda på Solliden Sessions!

Prinsessan Estelles glädjerus till Carolas låt "Hey Mickey"

Någon som verkligen uppskattade kvällens konsert var prinsessan Estelle! När Carola spelade en av sina hitlåtar, "Hey Mickey", ställde sig Estelle upp och började dansa – det verkar som att prinsessan kanske har en favoritlåt av artisten.

Men även de andra i familjen verkar digga låten, då de gungade med och klappade händerna glatt – kanske rycktes de med av Estelles glädjerus!

Foto: Magnus Johnsson / Fototjänster Kalmar, Helena Wiklund / Svensk Dam

Annons