Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolina Gynning i allvarlig händelse med Sofia – kunde gått riktigt illa “Chockad prinsessa”

01 feb, 2023, 08:30 
Carolina Gynning, prinsessan Sofia

Carolina Gynning avslöjar detaljer om den olyckliga inicidenten som involverar prinsessan Sofia.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Carolina Gynning, 44, och Carina Berg, 45, har drivit sin podcast "Gynning & Berg - Hittar sig själva" sedan 2019.

Tillsammans har de tidigare lett tv-program som "Idol", "Stjärnor på is" och "Sommarkrysset". Gemensamma podcasten blev deras första samarbete på tio år.

Carolina Gynning om Aje och Bathina Philipsons skilsmässaBrand logo
Carolina Gynning om Aje och Bathina Philipsons skilsmässa

I podden berättar de om allt som hör livet till. Det sker samtal om livets sorger och nedgångar, men även historier om knasiga händelser som leder till skratt.

Konstnären tillika podcastprofilen Gynning bekänner också en otäck incident – hon var supernära att skada en kunglighet mitt på ljusa dagen...

Carolina Gynning om illavarslande mötet med prinsessan Sofia

I ett avsnitt av den öppenhjärtliga podcasten från drygt ett år tillbaka berättar Carolina Gynning om det märkligt mötet med den ingifta prinsessan Sofia.

– Vet du vem jag höll på att köra rakt in i. Jag är nästan helt säker på att det var prinsessan Sofia, säger Carolina Gynning i podcasten och fortsätter:

– Inte ramma henne gående, utan i bil. Det var inte alls bra ju, det var verkligen inte meningen men jag tror att jag såg en chockad prinsessan Sofia.

Som tur var verkade det hela bara ha varit nära till att eskalera. Ingen prinsessa ska ha blivit skadad under den turbulenta incidenten.

Carolina Gynning
Carolina Gynning bekänner den turbulenta situationen med vad hon ansåg vara prinsessan Sofia.

Foto: TT

Annons