Stjärnorna på slottet försvinner – SVT:s beslut trots succén

Stjärnorna på slottet försvinner – SVT:s beslut trots succén

Foto: SVT

Nu försvinner det populära programmet, och ersätts.

Under lördagens sändning av det omåttligt populära Stjärnorna på slottet var det dags för Carolina Gynning att öppna upp dörren till hennes liv. Det blev en dag full av tårar, skratt, och fina samtal.

Men nu försvinner Stjärnorna på slottet, trots den succé det gör i rutan. Dessutom ersätts det av ett annat program.

5 saker du inte visste om ”Stjärnorna på slottet”
1:07

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om ”Stjärnorna på slottet”

(1:07)

Slå på ljud

Blodiga dramat i SVT – stjärnorna skakade efter olyckan på slottet

Storbråket i Stjärnorna på slottet

Denna säsong har vi fått följa Lars Lerin, Anja Lundqvist, Pia Johansson, Carolina Gynning, Jon Henrik Fjällgren i slottet – och självklart är det en annan stjärna som står för maten. Traditionsenligt är det Tareq Taylor som står för menyn.

Carolina Gynning i Stjärnorna på slottet

Carolina Gynning fick äran att knyta ihop säcken.

Foto: SVT

Nu när samtliga fem fått vara värdar står det klart att säsongen passerat utan vidare konflikter, och de tycks ha blivit ett sammansvetsat gäng på bara en vecka. Hur bra som helst, eller?

– Jag saknade nästan någon som var lite elak. Det hade varit spännande om någon var lite oförskämd, men vi var väldigt goda vänner allihopa, säger Lars Lerin till SVT.

Trist för Lars Lerin som fick klara sig utan drama. Kanske hade han önskat att han var en av stjärnorna i den så dramatiska säsongen 2016. Då var det inte bara glädjetårar och fnitter – det utbröt bråk. Morgan Alling och Claire Wikholm rök ihop, och strax därpå skulle Stefan Sauk sätta ner foten rejält mot skådespelerskan och lämnade bordet.

Carolina Gynning avslöjar lyxköpet för 400 000: "Oj vad det går bra"

Stjärnorna på slottet försvinner – ersätts

Men vad händer nu med Stjärnorna på slottet, när alla haft sin dag? Ja, tyvärr försvinner det från rutan, tills att det är dags för en ny säsong. Det är ju det trista med programmet, att det är över så fort!

Istället fylls luckan i tablån med en annan tittarfavorit, nämligen Melodifestivalen. Det är den första deltävlingen i Göteborg som går av stapeln, och på scenen gör bland annat Tone Sekelius och Eva Rydberg och Ewa Roos.

Den som kommer sakna stjärnorna i rutan kan också pusta ut. Ingen mindre än Jon Henrik Fjällgren ställer nämligen upp i den första deltävlingen.

Foto: TT/SVT