Charlene av Monaco – stora lögnen om hennes hälsa avslöjad

Furstinnan Charlene och furst Albert

Furstinnan Charlene påstås vara sjuk – men nu har andra uppgifter kommit fram.
Slå på ljud

Charlene av Monaco har haft ett omtumlande 2021. Hon har varit fast i Sydafrika efter en jobbresa sedan i våras, med den officiella förklaringen att hon varit för sjuk för att resa.

Enligt kungahuset i Monaco drabbades Charlene av komplikationer efter ett kirurgiskt ingrepp i bihålan.

– Återhämtningsperioden är lång och smärtsam och omöjliggör fortfarande flygresor mellan procedurerna, eftersom det med säkerhet kommer att påverka behandlingen, har Charlene sagt till Channel 24.

– Vägen framåt är lång och smärtsam.

Stora lögnen om furstinnan Charlenes hälsa avslöjad

Samtidigt uppstår allt fler frågetecken kring hennes hälsa. Elaka tungor gör gällande att furstinnans äktenskap med furst Albert är på väg att sluta i skilsmässa – och att det är därför hon håller sig borta från Monaco. I den franskspråkiga pressen köper man inte Charlenes förklaring.

– Patienter som är väldigt allvarligt sjuka blir flugna till andra delar av världen hela tiden. Furstinnan har de bästa läkarna omkring sig och de kunde ha gjort flygturen hem både trygg och bekväm för henne, säger en källa till magasinet Paris Match.

Charlene kollapsade nyligen i hemmet i Sydafrika och fick föras akut till sjukhus. Men mycket mer än så fick vi inte höra om den oroande händelsen.

En källa med insyn i Monacos kungahus menar att Charlene kommer att stanna kvar i Sydafrika ett bra tag framöver.

– Just nu har furstinnan inga planer på att resa tillbaka till Monaco, säger källan.

Går emot furst Albert

Och här ser vi eventuellt en stundande konflikt med maken Albert skymta bakom horisonten. Han har nämligen det exakt motsatta beskedet att ge när han intervjuas av People.

– Hon är redo att åka hem, säger han till tidningen.

– Jag vet att hon har sagt "tidigast i slutet av oktober", men det var innan de senaste läkarkontrollerna. Jag är rätt säker på att vi kan minska den tidsramen något.

LÄS MER: Kika in! Victoria och Daniels lyxrenoveringar på Haga slott

LÄS MER: Krisen bakom Victoria och Daniels kärlekslycka

LÄS MER: Så fick Victoria och Daniel sina superkroppar

LÄS MER: De ingår i Victorias innersta krets – hemliga pakten