Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlene avslöjar – så lever hon och Albert

19 dec, 2019, 15:00 
AvMalin Ny
Furstinnan Charlene talar nu ut om hur vardagen ser ut hemma i Monaco – och hur furst Albert är som pappa.
Annons

Monaco-tvillingar, prinsessan Gabriella och prins Jacques, fyllde fem år den 10 december och inför den stora födelsedagen intervjuades furstinnan Charlene av den franska tidningen Point de Vue. I intervjun berättar hon öppenhjärtigt om hennes och furst Alberts vardag med tvillingarna, och att hon själv är en “närvarande” och “beskyddande” mamma till sin son och dotter.

Tvåbarnsmamman avslöjade också att hennes barn undervisas i franska men pratar engelska med henne – viket förmodligen är anledningen till att de har en amerikansk dialekt, som vi tidigare har skrivit om. I skolan får Jacques och Gabriella “utveckla sitt eget tänkande, sina egna visioner av saker”, enligt Charlene. Hon berättar också att tvillingarna har ett väldigt starkt band, och att de verkligen kan lita på varandra.

– De har en otrolig omtanke och ömhet för varandra, säger Charlene i intervjun.

Furst Albert kör barnen till skolan

Furstinnan avslöjade också hur morgonrutinerna ser ut hemma i Monaco, och att furst Albert givetvis också drar sitt strå till stacken.

– På morgonen kör deras pappa barnen till skolan. När de kommer hem börjar mitt arbete, säger hon.

När furst Albert är borta bråkar barnen om vem som ska få sova med mamma, och Charlene erkänner att barnen älskar att sova tillsammans med sina föräldrar. Hon hyllar även sin make som hon säger är “född till att vara pappa” och att han är en “fantastisk, underbar, rolig pappa som lyssnar och uppmuntrar”.

Foto: TT

Annons