Charlenes exklusiva klinik avslöjad: 450 000 kronor – per vecka

Charlenes exklusiva klinik avslöjad: 450 000 kronor – per vecka

Nu avslöjas kostnaden för Charlenes omtalade behandling.
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert
0:60

Efter reklamen: 5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

(0:60)

Slå på ljud

Furstinnan Charlennes hälsa har minst sagt svikit henne det senaste året. Det har rört sig om infektioner, operationer, kollapser, ja både det ena och det andra, som till slut även tärde på hennes psyke.

I fyra månader har hon därför behandlats på en exklusiv klinik i Schweiz som riktar in sig på psykisk ohälsa och boendeproblematik.

Och det har inte varit billigt. Men vad är egentligen pengar när det kommer till hälsa? Oavsett avslöjas nu den hisnande summan som furstendömet betalat för Charlenes behandling.

Furstinnan Charlenes traumatiska år

För snart ett år sedan begav sig Charlene till Sydafrika för en semester som skulle vara i cirka tio dagar. Men det tog cirka ett halvår innan hon återvände hem till Monaco, för att bli i väg skickad bara timmar senare.

– Hon var helt utmattad, både fysiskt och känslomässigt. Det blev för mycket, hon kunde varken klara det officiella, livet i stort eller ens att vara med familjen, sa furst Albert då till tidningen People.

Nu är hon äntligen tillbaka i Monaco, men är inte redo att återgå till sitt normala "prinsessliv".

– Charlene ska fortsätta sin återhämtning i furstendömet med sin man och sina barn vid sin sida, går att läsa i ett uttalande, enligt People.

Dessutom blir hon och Albert numera särbor, mer eller mindre.

– Hon kommer förmodligen att pendla mellan de två (bostäderna), beroende på var hon känner sig bekväm, har en talesperson för furstinnans välgörenhetsorganisation tidigare sagt.

Hemligheten kring Charlenes klinik avslöjad – hisnande summor

Men var har Charlene befunnit sig i fyra månader? Jo, det är på "Clinic les Alpes", vilket enligt Daily Mail ska vara en av de bästa hälsoklinikerna i världen. Den ligger nära Montreux vid Genèvesjön, och för 8000 kronor per natt kan vem som helst hyra ett rum på "resorten".

Det finns restauranger, terasser, spa, gym och pool med utsikt över den vackra sjön att tillgå, bland mycket annat.

Trots att Charlene har haft det riktigt tufft så har denna unika miljö förhoppningsvis underlättat något. Priset landade på 447 000 kronor per vecka, vilket blir över 7 miljoner kronor på fyra månader.

Foto: TT

LÄS MER: Alberts ex i hetluften igen – efter Charlenes hemkomst

LÄS MER: Harrys fräcka diss mot drottning Elizabeth får britterna att se rött – nobbar sin farfar

LÄS MER: Elizabeths ilska på Mehgan – läxade upp henne: "Så gör man inte"