Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlenes nya utseendejustering får folket i Monaco att reagera – syns tydligt

27 sep, 2023, 07:30 

Furstinnan Charlene har ändrat om i sitt utseende – igen.

Annons

Få personer väcker så mycket uppmärksamhet som Monacos furstinna Charlene. Oftast det är äktenskapet med furst Albert som ger upphov till vilda spekulationer och starka åsikter – men nu ligger något annat i fokus.

Nämligen furstinnans utseende.

5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Furst Albert tvingas kommentera nya skilsmässorykten

I alla år har Charlene och Alberts relation kantats av elakartade rykten om uppbrott och svek.

Och nu har det varit dags igen.

I utländsk press rapporteras det om att Charlene ska ha lämnat familjen i Monaco för att bosätta sig i Schweiz, och att de bilder på paret ihop enbart att för syns skull.

Annons

Till skillnad från många andra kungahus har Albert inga problem med att på löpande band dementera dessa spekulationer. Till italienska Corriere della Serra tvingas han kommentera sin relation – igen:

– Jag förstår inte alla dessa rykten, som sårade mig, om oss. Att hon bor någon annanstans. Att hon bor i Schweiz. Att vi bara träffas efter överenskommelse. Det är lögner.

Furstinnan Charlene och furst Albert
Charlene och Albert har sett kära ut på bilder ihop, men det har inte tystat kritiker. Tvärtom, det är bara en överenskommelse – enligt dem.
Annons

Furstinnan Charlenes nya utseende väcker reaktioner

En av anledningarna till de nya ryktena är att Charlene raderat det Instagram-konto hon haft i alla år, och uppdaterat med glimtar från deras familjeliv. Varför det skedde, är ännu oklart.

Men på furstedömets officiella Instagram ser vi fortfarande Charlene, så sent som för en dag sedan. Och de nya bilderna får det att snackas friskt i kommentarsfältet – Charlene har nämligen en ny look.

Eller ja, nygammal. De senaste månaderna har hon sportat en mörk kort frisyr, men nu har hon gått tillbaka till "basics". Hennes blonda hår är tillbaka! Och det går hem hos lokalbefolkningen:

– Charlene ser fantastisk ut! Älskar att se henne vara blond igen.

Foto: TT/Instagram

Annons