Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charmprinsen Julian, 2, gör det igen – bedårande filmen från Silvias firande

27 dec, 2023, 19:00 
Louise Wibergh Lenti

Silvia fick fira sitt stora jubileum med sina älskade barnbarn. Alla var på strålande humör men gladast var nog prins Julian.

Annons
Prins Julian – här är ditt första år i bilder!Brand logo
Prins Julian – här är ditt första år i bilder!

Den 23 december var ingen vanlig dag – det var självaste drottning Silvias födelsedag! Det kan vara svårt att tro med tanke på hur pigg hon är och hur mycket hon fyller schemat men Silvia blev hela 80 år i år.

Detta skulle givetvis firas ordentligt!

Tårtkalas med barnbarnen

Det har varit hyllningskonserter och hemlig fest med vänner och familj –men ett firande sticker ut lite extra. Barnbarnens firande!

På självaste födelsedagen publicerade Kungahuset en bedårande video på sin Instagram med texten "Grattis på 80-årsdagen, Mormor/Farmor!".

Annons

Där kan vi se Silvias barnbarn – alla åtta – förbereda ett fikabord med en enorm tårta bärandes 80 stycken tårtljus. Barnen har alla partyhattar på sig och hjälps åt att lägga ut serpentiner.

Sen kommer en väldigt glad Silvia med bus i blicken in i rummet och tårtkalaset kan officiellt börja!

Charmprinsen slår till igen

Inledningsvis ska alla barnen hjälpa Silvia att blåsa ut ljusen. Tillsammans lutar de sig över bordet och tar i för kung och fosterland.

Annons

Även lilla prins Julian, Sofia och Carl Philips yngsta son, står och blåser fastän han bara når precis upp till bordsskivan. Det är tanken som räknas och alla smälter åt den charmige lille prinsen.

Drottning Silvia och alla barnbarnen
Alla hjälps åt att blåsa ut de otroliga 80 ljusen på tårtan.

Trots att Julian inte kunde hjälpa till att blåsa ut ljusen var det en väldigt nöjd och glad prins i filmen. Han fick äta tårta och spendera en hel del tid med kusinen Leonore som nyligen tycks ha blivit en favorit. Han hade dessutom fått tag i en partytuta som han triumferande gick och trumpetade i. Vilken dag!

Annons
Prins Julian
Inget party utan tuta om Julian får bestämma.

Det här var andra gången på kort tid som prinsen fått våra hjärtan att smälta. Bilden från när Silvia tar emot julgranar på slottet med barnbarnen har redan blivit en favorit med Julians härliga tumme upp!

Silvia barnbarn, Julian tumme upp
Silvia tar emot granar på slottet tillsammans med alla sina älskade barnbarn. Julian tycker det är kanon!

Foto: TT / Instagram

Annons