Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chockbeskedet om Charlene från kliniken – kan återvända till Monaco!

11 jan, 2022, 21:00 
AvIndra Nordemar

Charlene las in på hemlig klinik på grund av sitt tillstånd och har levt utan sin familj i nära ett år. Men nu kan det bli ändring på det.

Annons
5 skilsmässorykten om Charlene & AlbertBrand logo
5 skilsmässorykten om Charlene & Albert

Furstinnan Charlene har levt isär från sin familj i flera månader. Det som började med en semester till Sydafrika i maj förra året, slutade med inläggning på hemlig klinik där hon ännu befinner sig.

När hon landade i Monaco efter att ha varit strandad i hemlandet i över ett halvår var det en synligt medtagen Charlene som togs emot av furst Albert och tvillingarna Jaques och Gabriella.

Hon varken åt eller sov och därför hölls en intervention bara timmar efter hemkomsten.

– Hon var helt utmattad, både fysiskt och känslomässigt. Det blev för mycket, hon kunde varken klara det officiella, livet i stort eller ens att vara med familjen, har Albert sagt till tidningen People.

Charlene fast på hemliga kliniken i månader

I december meddelade hovet att Charlene kommer vara kvar på kliniken över jul och nyår, samt att det kommer dröja ett bra tag innan hon är på banan igen.

Kliniken som Charlene befinner sig på riktar in sig på psykisk ohälsa och boendeproblematik och är en av världens mest exklusiva. Kostanden kan uppgå till tre miljoner kronor – i månaden. Men pengar är nog det minsta problemet för furstefamiljen just nu.

Annons

Barnen måste sakna sin mamma innerligt – men nu kan det komma att bli ändring på det.

Charlenes vändning – då kan han hon återvända till Monaco

Enligt Royal Central kan Charlene återvända till Monaco bara inom några veckor.

Den 26 och 27 januari hyllas helgonet Sainte Devote i Monaco med stort firande, och fursteparet närvarar årligen vid de olika ceremonierna. Och Charlene håller dagarna varmt om hjärtat. Därför är det förstås viktigt för henne att vara med även i år – och det verkar som hennes önskan kan gå i uppfyllelse.

Flera kungliga experter menar att om furstinnan mår tillräckligt bra kan hon återvända till Monaco för festiviteterna.

Kanske får vi äntligen se Charlene med sin familj igen!

Foto: TT

Annons