Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chris och Madeleines hemlighet – dolt det för alla

29 jun, 2022, 17:00 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessparet har lyckats dölja det för alla...
Annons
Hör Chris O’Neill om längtan till Sverige – och kungafamiljenBrand logo
Hör Chris O’Neill om längtan till Sverige – och kungafamiljen

Det är nog ingen som missat att vår fina Florida-familj, prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne har landat på svensk mark.

Efter långa pandemi-år har familjen lyst med sin frånvaro, men nu är ordningen äntligen återställd. Madeleine och Chris njuter av den svenska sommaren, och har dessutom lyckats hålla en sak hemlig.

Speciella dagen gick under radarn

Midsommar firade kungafamiljen, enligt vad Svensk Dam erfar, allihopa samlade på deras älskade Solliden på Öland. Äntligen får familjen koppla av, eller ja, så mycket avkoppling det kan bli med åtta barn med spring i benen!

– Vi ser fram emot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem. Det är jättebra, vi är så glada! sa prinsessan Madeleine när hon var på besök i Ångermanland.

Chris O'Neill, prins Nicolas och prinsessan Madeleine
Prins Nicolas var på besök i sitt hertigdöme Ångermanland tillsammans med pappa Chris och mamma Madeleine. Det var prinsens kungliga debut!

På sommaren har våra kungligheter mycket att fira. Bland annat prinsessan Madeleines födelsedag den 10:e juni och kronprinsessan Victorias födelsedag den 14:e juli. Men det finns ett till firande som totalt gått under radarn – maken Chris O'Neills. Den 27:e juni fyllde han nämligen 48 år, och det var totalt knäpptyst från både Madeleine och Chris.

Annons

Vill vara privat

Inget storslaget firande som visades upp på sociala medier, och inte heller något grattis-inlägg blev det på Chris dag. Faktum är att Madeleine, som annars flitigt lägger upp bilder på sin familj på deras bemärkelsedag, inte brukar göra det med Chris. Och hur familjen firade Chris på svensk mark – är en välbevarad hemlighet.

Chris har flera gånger uttryckt sin önskan om att vara privat, och har aldrig riktigt trivts i rampljuset, så det hela är inte så konstigt. Aningen olyckligt när han är gift med en prinsessa. Inte ens förlovningsvideon med Madeleine tyckte Chris om att göra, och att röra sig bland nyfikna invånare på Stockholms gator avskydde han.

Av samma anledning valde Chris O'Neill att tacka nej till prinstiteln han erbjöds av kungen. Han trivdes alldeles utmärkt med att vara en kanske inte så ordinär affärsman.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills bröllop.
Kärleken väger tyngst! Trots att Chris O'Neill ogillar att vara offentlig gifte han sig med en prinsessa – så fint!

Svensk Dam har sökt hovet för en kommentar om födelsedagsfirandet.

Foto: TT

Annons